ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Group-therapy στον Παναθηναϊκό για τον "ιό" της επαρχίας

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συζήτησαν τη Δευτέρα για τους λόγους που δεν μπορούν νικήσουν στα επαρχιακά γήπεδα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού στην επαρχία μεγάλωσε τον προβληματισμό όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Διότι μπορεί ο καθένας να δίνει τη δική του εκδοχή για την καθίζηση της ομάδας μακριά από το "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά είναι προφανές πως εάν είχε εντοπιστεί επακριβώς το πρόβλημα, θα είχε διορθωθεί...

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών και της αναζήτησης λύσεων για την μεταμόρφωση του Τριφυλλιού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του συζήτησαν με τους ποδοσφαιριστές, στην προπόνηση της Δευτέρας (6/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Αρχίζοντας τον διάλογο, ο Ουζουνίδης εξήγησε τους σκοπούς του group - therapy. "Ξέρετε όλοι πως όταν φεύγουμε από την έδρα μας, δεν παίζουμε καθόλου καλά και έχουμε αρνητικά αποτελέσματα. Καταλαβαίνω ότι πολλά δεν λειτουργούν σωστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω απαιτήσεις από εσάς. Εσείς οι ίδιοι δείχνετε τις δυνατότητες σας στη Λεωφόρο και έχετε διαφορετική απόδοση σε άλλα γήπεδα. Είστε οι ίδιοι που νικήσατε στο ντέρμπι και μετά χάσατε στην Τρίπολη. Θέλω να ακούσω την άποψή σας για το πώς προκύπτει αυτή η διαφορά" ανέφερε ο Ουζουνίδης.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Γκιγέρμο Μολίνς, ο οποίος τόνισε ότι " διαθέτουμε δυνατή ομάδα και το έχουμε δείξει αρκετές φορές φέτος. Μπορούσαμε να έχουμε πιο πολλούς βαθμούς και να έχουμε νίκες εκτός έδρας. Έχουμε σταθεί και άτυχοι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να έχουμε μεγαλύτερη θέληση εκτός έδρας".

Ο Νίκλας Χουλτ σχολίασε μεταξύ άλλων: " κάποια πράγματα που κάνουμε σωστά στο γήπεδο μας, δεν τα κάνουμε εκτός έδρας. Δεν είναι θέμα ικανότητας, γιατί το έχουμε κάνει με επιτυχία. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη συγκέντρωση μας". Μίλησαν επίσης, οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Ροντρίγκο Μολέντο, με την ιδιότητα των αρχηγών και εξέφρασαν τη γνώμη ότι το πρόβλημα αφορά το μεγαλύτερο πάθος και τη μεγαλύτερη προσήλωση που έχουν οι παίκτες, όταν παίζουν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Ουζουνίδης ρώτησε και τους άλλους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να μάθει τι πιστεύουν. Ακόμα και οι πιο "φρέσκοι" έδειξαν να συμφωνούν ότι το βαθύτερο αίτιο εστιάζεται στη νοοτροπία με την οποία διαχειρίζονται τα παιχνίδια στην επαρχία, ενώ πιο αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Νούνο Ρέις, εκτιμώντας ότι θα ξεπεραστεί άμεσα το πρόβλημα.

Εκτός από τον Ουζουνίδη, μίλησαν και οι συνεργάτες του, Μπλένταρ Κόλα και Σπύρος Μαραγκός, ενώ ο προπονητής του Τριφυλλιού έκλεισε το group therapy με την προτροπή να προσπαθήσουν όλοι περισσότερο και να αλλάξουν την κατάσταση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ