ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο: "Θα τα πούμε το καλοκαίρι"

Γουακάσο: "Θα τα πούμε το καλοκαίρι"

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο ρωτήθηκε για την παραμονή του στη Γρανάδα και τόνισε πως κανένας από τη διοίκηση δεν έχει μιλήσει μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η Γρανάδα ηττήθηκε από τη Βαλένθια με 3-1 και οι πιθανότητες να μην υποβιβαστεί από την Primera Division ελαχιστοποιήθηκαν. Ο Μουμπάρακ Γουακάσο το γνωρίζει, αλλά δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

"Ακόμα μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους, είναι απαραίτητο να παλέψουμε. Δεν έχουμε το περιθώριο να μην εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας" ανέφερε ο Γκανέζος χαφ.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ισπανική ομάδα. "Αυτό θα το συζητήσουμε τον Ιούνιο. Δεν ξέρω εάν η διοίκηση θέλει να με κρατήσει και αυτό θα μιλήσουμε για αυτό όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Προς το παρόν, είμαι χαρούμενος εδώ, με καλούς ανθρώπους, σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον και οι συμπαίκτες μου είναι σωστοί χαρακτήρες" ήταν η απάντηση.

Σίγουρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένει και αυτός τις αποφάσεις της διοίκησης της Γρανάδα, αλλά και του ίδιου του Γουακάσο. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι απρόβλεπτος και δεν μπορεί να προδικαστεί η βούληση του για την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ