ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Να δώσουμε το 110%"

Γόντικας: "Να δώσουμε το 110%"
INTIME SPORTS

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τα δάνεια των Πολέμη και Βασιλάκη να έχουν τόκους, έβαλε ο Δημήτρης Γόντικας, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για τις νέες άτοκες δανειακές συμβάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε ο Δημήτρης Γόντικας, ευχαριστώντας τον Θοδωρή Βασιλάκη για τα περίπου 500.000 ευρώ που διέθεσε.

Ο πρόεδρος των "πρασίνων" αναφέρθηκε φυσικά και στο ντέρμπι ζητώντας ηρεμία από τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ εξήγησε πως οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

"Το ΔΣ ενέκρινε τις δανειακές συμβάσεις για δύο περιπτώσεις. Τη μία του κ. Πολέμη και την άλλη του Θοδωρή Βασιλάκη. Τα κείμενα των συμβάσεων αυτών, μόλις γραφτούν, θα επιστρέψουν στο ΔΣ για έγκριση, για να υπάρξει πλήρης γνώση των στοιχείων. Αυτή τη στιγμή υπάρχει καταρχήν έγκριση και για οποιαδήποτε άλλη πρόταση κατατεθεί για δανειακή διευκόλυνση (σ.σ. ώστε να αποφευχθούν νέες συνεδριάσεις).

Επίσης το ΔΣ ενημερώθηκε για θέματα ασφαλείας του ντέρμπι, μετά από συναντήσεις που είχαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ με την αστυνομία. Επίσης, ζητήματα που αφορούν τα εισιτήρια και τον κόσμο. Αυτό που θέλουμε είναι να ζητήσουμε από τον κόσμο είναι να βρίσκεται εκεί μαζί μας, να στηρίξει την ομάδα, να αποφύγει ό,τι μπορεί να καταστεί αρνητικό για την ομάδα και τους στόχους και να βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στη νίκη".

Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές από τον κόσμο;

"Οι παίκτες είναι ενήμεροι από εμάς. Ξέρουν καλύτερα από εμάς τι πρέπει να κάνουν. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν τη νίκη".

Τα δάνεια είναι άτοκα ή με τόκο;

"Τα δάνεια είναι άτοκα, θέλω να το τονίσω γιατί έχουν γραφτεί πολλά στον Τύπο. Έχουν εγκριθεί κάποιοι ειδικότεροι όροι που αφορούν εμάς και τους ανθρώπους οι οποίοι θα δώσουν τα λεφτά".

Ο κύριος Βασιλάκης είναι ένα νέο όνομα. Ξέρετε αν θα πάρει μετοχές;

"Έχω επικοινωνήσει με τον κ. Βασιλάκη, θέλω να τον ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείχνει για τον Παναθηναϊκό αυτή τη δύσκολη ώρα. Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω ποσά. Είναι περίπου 500.000 ευρώ".

Ξέρετε αν θέλει να πάρει μετοχές;

"Αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε μεταξύ μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ