ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Αχτίδα αισιοδοξίας η νίκη μας"

Γόντικας: "Αχτίδα αισιοδοξίας η νίκη μας"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας χαρακτήρισε πολύ σημαντική την νίκη των πράσινων επί της Μάδεργουελ ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Τριφυλλιού. Συγχαρητήρια και από Αλαφούζο, Καπίνο μέσω twitter.

Πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση επί της Μάδεργουελ που θα δώσει μια βαθιά οικονομική ανάσα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γόντικας μετά το τέλος του αγώνα με τους σκοτσέζους.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού υποστήριξε πως οι πράσινοι έδειξαν με την εμφάνιση τους ότι κάτι καλό γίνεται στην ομάδα και πως μπορεί να υπάρξει συνέχεια.

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γόντικας υποστήριξε:

«Ξεκινήσαμε με το δεξί. Αν στη συνέχεια δεν γίνει κάτι δραματικό θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Μου άρεσαν αυτά που είδα και νομίζω έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο.

Είναι μια αχτίδα αισιοδοξίας μετά τα όσα έχει περάσει η ομάδα τελευταία. Μας δείχνει πως υπάρχουν δυνατότητες στο σύλλογο. Και για όσους δούλεψαν σκληρά τους τελευταίους μήνες είναι μια ελπίδα. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς».

Για το αν θα επηρεάσει η νίκη τον μεταγραφικό σχεδιασμό:
«Όχι νομίζω έχουμε άλλα πράγματα στο μυαλό μας. Αν γίνουν άλλα ευτυχέστερα γεγονότα τότε θα δούμε».

Πως είδατε την ομάδα:
«Είδα πολλά στοιχεία που μου άρεσαν. Είδαμε 2-3 παίκτες που έδειξαν αυτό που πραγματικά μπορούν να κάνουν, και περιμένουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον».

Στα αποδυτήρια για συγχαρητήρια

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού, Δημήτρης Γόντικας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στα πράσινα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την εμφάνιση και τη νίκη στο Φερ Παρκ.

Ανάλογη κίνηση έκανε και ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος, τηλεφώνησε στον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Κώστα Ελευθεράκη, και του ζήτησε να μεταφέρει τα "μπράβο" του τόσο στους παίκτες όσο και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Συγχαρητήρια και μέσω twitter

Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα μέσω του λογαριασμού του στο twitter γράφοντας:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα ! Συγχαρητήρια στον coach ! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα υποστήριξης ! Μέσα απο δυσκολίες προχωράμε ! ΠΑΟ ολέ !!!"

Και ο Καπίνο

Με το που τελείωσε η αναμέτρηση της Μάδεργουελ με τον Παναθηναϊκό ο Στέφανος Καπίνο θέλησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter να δώσει συγχαρητήρια στους πράσινους για την εμφάνιση τους και προσωπικά συγχαρητήρια στον... αδερφό του Χάρη Μαυρία για το γκολ που πέτυχε.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο μπράβο στον αδερφό μου για την γκολάρα του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ