ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιώργος Δώνης: Στο στόχαστρο των Σερκλ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης που θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μετά τη λήξη των playoffs είναι ήδη στη λίστα των Σερκλ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης.

Το... διαζύγιο που έρχεται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Δώνη πλέον έχει γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη και ήδη ο 50χρονος τεχνικός έχει στα χέρια του το ενδιαφέρον δύο ομάδων από το Βέλγιο.

Ο λόγος για τη Σερκλ Μπριζ και τη Σταντάρ Λιέγης που ήδη έχουν ρωτήσει να μάθουν πληροφορίες γύρω από τον Γιώργο Δώνη και το πότε θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος.

Τι ισχύει σε κάθε περίπτωση όμως; Η Σερκλ Μπριζ είναι μια ομάδα την οποία αναλαμβάνει ο μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλιεφ και αναμένεται να διαθέσει αρκετά χρήματα για να τη βάλει στην ελίτ του πρωταθλήματος του Βελγίου. Μάλιστα ο Δώνης αποτελεί το βασικό στόχο της Σερκλ Μπριζ.

Από εκεί και πέρα η Σταντάρ Λιέγης είναι ένας ιστορικός σύλλογος του Βελγίου ο οποίος ταλανίζεται από κάποια οικονομικά προβλήματα καταφέρνοντας να πάρει άδεια την τελευταία στιγμή για παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά θέλει να βάλει ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια και έχει ξεχωρίσει για τον πάγκο τους Γιώργο Δώνη, Λάζλο Μπόλονι, Κριστιάν Πανούτσι και Βλάνταν Ίβιτς.

Ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης ακόμα φυσικά δεν έχει πάρει καμία απόφαση, ξέρει πως μπορεί να περιμένει και πως μπορεί να προκύψει και κάτι ακόμη, ίσως και από τα Εμιράτα που έχει αρκετά καλό όνομα και εν συνεχεία θα πάρει την όποια απόφαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ