ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιόχανσον: "Το απολαμβάνω και χαίρομαι που τα γκολ μου συνδυάζονται με νίκες"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISS

Ο Ματίας Γιόχανσον είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα με τρία γκολ, κάτι που δεν του είχε περάσει από το μυαλό, τονίζοντας πως χαίρεται που τα γκολ του συνδυάζονται με νίκες.

Δύο γκολ με την ΑΕΛκαι ένα με το Λεβαδειακό έχουν φέρει τον Ματίας Γιόχανσον στη θέση του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού με τρία τέρματα και ο Σουηδός μπακ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Μιλώντας στη "Live Sport", παραδέχτηκε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο, ανέφερε πως χαίρεται που που τα γκολ του συνδυάζονται με νίκες και όχι μόνο.

Αποσπάσματα απ' όσα είπε:

Για τα τρία γκολ: "Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής. Πρώτη φορά σκοράρω σε δεύτερο σερί παιχνίδι και είναι ωραίο συναίσθημα. Απλώς το απολαμβάνω και χαίρομαι που τα γκολ μου συνδυάζονται με νίκες του Παναθηναϊκού. Γιατί αυτό έχει σημασία".

Για το αν είχε σκεφτεί πως θα σκοράρει ξανά: "Όχι, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Δεν αγωνίζομαι σε θέση που μου επιτρέπει να σκοράρω συχνά, οπότε δεν σκέφτομαι πριν από τα παιχνίδι ότι θα βάλω γκολ. Συνήθως έχω πιο δημιουργικό ρόλο, να περάσω μια καλή πάσα ή να βγάλω μια επικίνδυνη σέντρα. Σπάνια βρίσκομαι σε σημείο να σκοράρω, αλλά σίγουρα είναι ένα ωραίο συναίσθημα".

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: "Οι οπαδοί μάς έδωσαν μεγάλη υποστήριξη και ήταν φανταστικοί. Δεν είναι μόνο η προσέλευση τους, αλλά και η αίσθηση που έδιναν. Μας έβγαζαν κάτι θετικό και είχαν υπομονή μαζί μας. Το ΟΑΚΑ είναι μεγάλο στάδιο, αλλά οι οπαδοί μάς έδωσαν ενέργεια".

Για τη διαφορά με τη Λεωφόρο: "Η Λεωφόρος είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και σχεδόν πάντα ήταν γεμάτο. Το ΟΑΚΑ είναι δύσκολο να γεμίσει, αλλά θα συνηθίσουμε τις συνθήκες".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ