ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιόχανσον: "Ο προπονητής είπε στους συμπαίκτες μου να βάψουν ξανθό το μαλλί τους"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI

Τα δυο γκολ που σημείωσε ο Γιόχανσον στο ματς με την ΑΕΛ έκαναν τον Σουηδό είδηση και στην πατρίδα του με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στο... ξανθό μαλλί του και να κάνει πλάκα με την ατάκα που είπε ο Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Τα δυο γκολ του Ματίας Γιόχανσον κόντρα στην ΑΕΛ έφτασαν από τη Λάρισα μέχρι τη Σουηδία με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να γίνεται θέμα και σε μέσα της πατρίδας του που θέλησαν ν α του πάρουν μια συνέντευξη με αφορμή τα δυο τέρματα που πέτυχε και δη το δεύτερο που ήταν υπέροχο.

Ο Γιόχανσον μεταξύ σοβαρού και αστείου υποστήριξε πως δεν αποκλείεται και η αλλαγή του λουκ του να έπαιξε ρόλο ενώ αποκάλυψε την ατάκα του Γιώργου Δώνη μεταξύ σοβαρού και αστείου σε όλους τους συμπαίκτες του ώστε να βάψουν ξανθό το μαλλί τους για να παίζουν καλύτερα. Ο Σουηδός μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας, ανέλυσε τα δυο γκολ που πέτυχε και σε ερώτηση για το αν το δεύτερο ήταν γκολ όνειρο... σεμνά και ταπεινά μίλησε για το 500γκολ του Ζλάταν και εκεί κάπου τελείωσε η συζήτησε.

Αρχικά είπε:

"Είχα μια δύσκολη προετοιμασία, έπαιξα λίγο ως μέσος, παίζαμε και 3-5-2 και αγωνιζόμουν σε έναν ρόλο που δεν μου ταίριαζε. Αλλά αυτό μου έδωσε κίνητρο για να παλέψω ακόμα περισσότερο και να δείξω σε όλους τι αξίζω. Ήταν ωραίο που αυτό το Σαββατοκύριακο πήγε καλά".

Για το πρώτο γκολ:
"Κερδίσαμε τη μπάλα στο δικό μας μισό. Ο μέσος μας πήρε τη μπάλα και βγήκε μπροστά και εγώ έκανα το τρέξιμο στα δεξιά. Πήρα τη μπάλα στο κατάλληλο σημείο και με το δεξί έκανα το σουτ και σκόραρα. Ήταν ένα ωραίο συναίσθημα".

Το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από μια ώρα:
"Πήρα τη μπάλα στον χώρο του κέντρου. Έκανα τη ντρίμπλα και έφυγα μπροστά, στη συνέχεια κέρδισα μια κόντρα με τον αντίπαλο και σκόραρα ανάμεσα στα πόδια του γκολκίπερ".

Για το γκολ του και το γεγονός ότι μοιάζει με αυτό αυτό που είχε πετύχει με την Άλκμααρ:
"Ναι έχουν συγκρίνει τα δυο γκολ τα ελληνικά μίντια".

Για το αν είναι ένα γκολ όνειρο:
"Δεν το ξέρω, δύσκολο να το πω. Όταν ο Ζλάταν πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ. Αλλά ήταν καλό σόλο. Για μένα ήταν ένα όμορφο τέρμα που είχε καλή τεχνική".

Για το πότε είχες σκοράρει ξανά δυο γκολ:
"Δεν το έχω κάνει ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν όταν ήμουν στην Χάλμπι και ήμουν 13-14 ετών".

Σε ερώτηση για την αλλαγή στο λουκ του:
"Είχα μία κουβέντα με τον κομμωτή μου. Ήθελα να κάνω μία αλλαγή και αποφασίσαμε αυτό. Σε αναγνωρίζουν περισσότερο... και ήθελα να αλλάξω την εικόνα μου. Στην Ελλάδα αρέσει το ξανθό".

Για το αν έπαιξε ρόλο και αυτό για τα δυο γκολ του:
" Μπορεί να επηρέασε και αυτό την απόδοσή μου. Ο προπονητής είπε όλη η ομάδα να βάψει το μαλλί ξανθό!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ