ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιόχανσον: "Να επιστρέψω στην Εθνική μέσω του Παναθηναϊκού"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο μετά τις 8μ.μ. ο Ματίας Γιόχανσον έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Στην τελική της ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Ματίας Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους και ήρθε στη χώρα μας για να τελειώσει τα διαδικαστικά της απόκτησης του από το τριφύλλι.

Ο Σουηδός ακραίος αμυντικός έφτασε στη χώρα μας λίγο μετά τις 8μ.μ. από τη Στοκχόλμη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό, σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και διαθέτει εξαιρετικούς οπαδούς" τόνισε αρχικά για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το εάν έχει μιλήσει με κάποιον εκ των Χουλτ ή Μολίνς είπε: "Έχω μιλήσει με τον Νίκλας Χουλτ. Μου έχει πει καλά πράγματα για το σύλλογο και ότι έχουμε δυνατό και σπουδαίο κόσμο. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά".

Για τις σκέψεις του για τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό δήλωσε: "Έχω μόνο θετικές σκέψεις για τον ερχομό μου".

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για το εάν στοχεύει να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα μέσα από τις εμφανίσεις του επεσήμανε: "Ένας από τους στόχους μου είναι να παίξω καλά και να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα μέσω των εμφανίσεων μου με τον Παναθηναϊκό".

Αμέσως μετά ο Γιόχανσον, ο οποίος συνοδευόταν από τον μάνατζερ του, αποχώρησε για το ξενοδοχείο ώστε να ξεκουραστεί. Το πρωί της Πέμπτης (03/08) θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό και να γίνει το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων μετά τους Κολοβέτσιο, Λουτσιάνο, Καμπέσας και Άλτμαν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ