ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιόχανσον: "Λίγο καλύτερος ο Μακέντα..."

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Ματίας Γιόχανσον δεν φοβήθηκε τη σύγκριση με τον Φεντερίκο Μακέντα, παραδέχτηκε ότι ήταν τυχερός στο γκολ του και αναφέρθηκε στη διαφορά με την περσινή σεζόν.

Ο Ματίας Γιόχανσον πέτυχε το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ασυνήθιστο επίτευγμα για έναν δεξιό μπακ, έστω και αν έχει επιθετικές αρετές, όπως ο Σουηδός. Ο Γιόχανσον απολαμβάνει τη ρέντα του, αλλά πάντως δεν πήραν τα μυαλά του αέρα...

Σε μία χιουμοριστική ερώτηση κατά την αποχώρηση του από το “Σπύρος Λούης”, ο Γιόχανσον ρωτήθηκε εάν είναι καλύτερος εκτελεστής από τον Μακέντα. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός το σκέφτηκε λίγο γελώντας και στη συνέχεια απάντησε: “ Δεν ξέρω. Νομίζω ότι αυτός είναι ο καλύτερος επιθετικός, για να είμαι ειλικρινής. Εγώ ήμουν λίγο τυχερός στο γκολ μου”.

Έπειτα, οι ερωτήσεις στον Γιόχανσον εστιάστηκαν στο ευρύ 5-1 του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα...

Η νίκη σας ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό σκορ;

" Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από αυτούς. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και πήραμε μία εύκολη νίκη. Σήμερα το επίπεδο μας ήταν υψηλότερο".

Σας περιμένουν δύο συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια με τον Άρη και τον ΟΦΗ. Τι περιμένεις από αυτά;

" Είναι δύο δυνατά ματς, αλλά είναι πρόκληση για εμάς να δείξουμε τις δυνατότητες μας, επειδή δεν νικήσαμε στα τρία ντέρμπι που δώσαμε. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να νικήσουμε. Αυτός είναι ο σκοπός μας".

Τουλάχιστον, κερδίσατε σε επίπεδο εμπειριών από τα τρία ντέρμπι;

" Ασφαλώς. Ειδικά για τους πιο μικρούς σε ηλικία ήταν κάτι το ξεχωριστό. Ήταν ιδιαίτερα παιχνίδια και θα τους βοηθήσουν. Θα βρούμε τι δεν κάναμε σωστά για να τα νικήσουμε στο δεύτερο γύρο".

Ποιες είναι οι διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και φέτος έχετε τόσο καλή παρουσία;

ώρα δουλεύουμε πιο πολύ ως ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, όλοι δίνουμε το 100%, ξέρουμε τι να κάνουμε και ποια είναι η δουλειά μας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά".

Αισθάνεσαι λιγότερη πίεση για τη θέση σου, τώρα που τραυματίστηκε ο Κουλιμπαλί;

" Όχι, σε καμία περίπτωση. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και με βελτιώνει ως ποδοσφαιριστή. Ο Κουλιμπαλί στάθηκε άτυχος. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε αγωνιστεί μαζί, σε ένα διαφορετικό σύστημα και είχαμε καλή συνεργασία. Εύχομαι να αποθεραπευτεί σύντομα και να γυρίσει".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ