ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιόχανσον: "Κάναμε δίψα για πρόκριση την οργή μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε για τη μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα διαιτητικά λάθη.

Ο Παναθηναϊκός, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο ΟΑΚΑ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει μία μεγάλη πρόκριση, επικρατώντας 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του 1-0 των Ζωσιμάδων. Ωστόσο, οι "πράσινοι" έχουν σοβαρά παράπονα από τον επόπτη Βασίλη Καλύβα, ο οποίος υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Εμάνουελ Ινσούα, παρά το γεγονός πως ο Αργεντινός μπακ ήταν καλυμμένος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε στη μικτή ζώνη για την εικόνα της ομάδας τους, τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να κάνουν δίψα την οργή που είχαν για τη διαιτησία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο στόχο του "τριφυλλιού" που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

"Φυσικά και απογοητευτήκαμε. Το γκολ του Ινσούα ήταν κανονικό. Υπήρχε κάποια απογοήτευση στο α’ ημίχρονο, επειδή ήμασταν καλύτεροι. Δεν προσπαθούσαν να παιξουν και πέτυχαν ένα γκολ από στήμενο. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με την ΑΕΚ, επομένως γνωρίζαμε ότι αν βάζαμε γκολ θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς", σχολίασε αρχικά, ενώ για το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: "Βάλαμε το πρώτο γκολ και αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Και μετά ένα ακόμη και πίστευα στην πρόκριση. Στο ημίχρονο Υπήρχε απογοήτευση, αλλά έπρεπε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο".

- Ο θυμός μετατράπηκε σε δίψα;

"Φυσικά. Τον αξιοποιήσαμε όπως έπρεπε".

- Εσύ και άλλοι παίκτες φέρατε ως παράδειγμα το ματς με την ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο προπονητής έκανε κάποια αναφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ;

"Όχι, είπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να μην απογοητευόμαστε και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας".

- Παίζοντας με αυτή τη δίψα, πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου;

"Φυσικά, γιατί όχι αυτός είναι ο στόχος μας".

- Τι χρειάζεστε ως ομάδα για να αποκτήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα;

"Τον νέο χρόνο πάμε καλά. Ουσιαστικά, στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν δεν πήγαμε καλά αμυντικά. Έπειτα αποκτήσαμε σταθερότητα αμυντικά. Τώρα έχουμε βελτιωθεί και στο επιθετικό σκέλος. Είμαστε πολύ καλή ομάδα".

- Αν μπορούσες να διαλέξεις αντίπαλο για τα προημιτελικά ποιος θα ήταν;

"Δεν ξέρω καν ποιες ομάδες είναι στους οκτώ ας είναι οποίος να ναι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο πρέπει να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ζήτησε VAR στο Κύπελλο και καλύπτει τα έξοδα
Παναθηναϊκός: Οι αγκαλιές και τα χάι-φάιβ του Δώνη και το "πάμε ρε" του Μπουζούκη
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα:Με αποδοκιμασίες αποχώρησαν οι διαιτητές από το ΟΑΚΑ
Κύπελλο Ελλάδας: Στις 23 Ιανουαρίου η κλήρωση των προημιτελικών
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ