ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Βοτανικός η πιο εφικτή λύση για ποδόσφαιρο και μπάσκετ"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε νέα δήλωση του επεξήγησε όσα ανέφερε για ενιαίο Παναθηναϊκό και μίλησε για γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε Λεωφόρο, Γουδί και Βοτανικό τονίζοντας πως η τελευταία λύση είναι η πιο εφικτή. (VIDEO)

Στην αποκάλυψη πως ήδη έχει κάνει σχέδια και συζητήσεις για νέα λύση για το γηπεδικό ζήτημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τη στιγμή που το ATHENS ALIVE καθυστερήσει και άλλο προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε νέες του δηλώσεις από το κλειστό του ΟΑΚΑ στην κάμερα της Cosmote TV και προκειμένου να επεξηγήσει όσα είχε πει λίγο νωρίτερα για το μεγαλόπνοο πλάνο που είπε ότι έχει ανέφερε πως ήδη έχει κάνει συζητήσεις για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, το Γουδί αλλά και τον Βοτανικό για τον οποίο τόνισε πως είναι η πιο εφικτή λύση.

Για να μην υπάρξουν παρεμηνίες και σχόλια για όσα είπατε νωρίτερα τι εννοούσατε με το πλάνο για γήπεδο;
"Ανέφερα νωρίτερα ότι προσπαθούμε να συντάξουμε ένα μεγαλόπνοο πλάνο για όλο τον Παναθηναϊκό. Ένας τεράστιος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να μην έχει το δικό του γήπεδο. Βλέποντας ότι με το ATHENS ALIVE και το ΟΑΚΑ υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, ενδεχομένως ίσως να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο απ΄ότι θα περιμέναμε αρχικά ή μας είχαν πει είμαστε σε κάποιες συζητήσεις να εξετάσουμε και άλλες λύσεις.

Αν αυτές θα είναι το Γουδί, η ανακατασκευή της Λεωφόρου, η αν θα είναι ο Βοτανικός, ο σύλλογος είναι πάνω απ' όλα και οφείλουμε να δούμε ποιο είναι το καλό του συλλόγου. Έχουν γίνει κάποιες αρχικές επαφές με τους ανθρώπους της Κυβέρνησης για το Βοτανικό που φαίνεται πως είναι η πιο εφικτή και γρήγορη λύση. Κάποιες αλλαγές θέλει ώστε να μπορέσει να υπάρξει και ένα γήπεδο μπάσκετ και εφόσον όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα νωρίτερα γίνουν, δηλαδή τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι υπεύθυνοι για αυτό που βλέπουμε σήμερα ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει".

Πότε εκτιμάτε ότι θα έχουμε εξελίξεις;
"Είχα πει ότι θα κάνω μια συνέντευξη Τύπου, υπάρχουν κάποια δεδομένα και κάποια προαπαιτούμενα για να προχωρήσουμε όλη αυτή την προσπάθεια. Όπως ανέφερα και η Κυβέρνηση να διορθώσει αυτή την ανισότητα, να έχει γήπεδο η ΑΕΚ, να έχει ο ΠΑΟΚ, να έχει ο Ολυμπιακός και ο μοναδικός σύλλογος που δεν έχει να είναι ο Παναθηναϊκός.

Θα πρέπει να αναλογιστούμε και εμείς σαν Παναθηναϊκοί τις ευθύνες μας. Δεν νοείται στα ερασιτεχνικά γήπεδα, στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο να μην είναι γεμάτα τα γήπεδα. Θα πρέπει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού αυτή την προσπάθεια να την αγκαλιάσει και τότε, μόνο τότε θα προχωρήσουμε για ένα σχέδιο που θα κάνει ξανά τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα σπορ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ