ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: Ανοίγει τα χαρτιά του την Παρασκευή με συνέντευξη Τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή το πρωί στο ΟΑΚΑ όπου θα μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη και φυσικά το γήπεδο.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης.

Αυτή θα γίνει την Παρασκευή (28/6) το πρωί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ με τον Γιαννακόπουλο να μιλάει για όλα όσα έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: "Την Παρασκευή 28/6 στις 11.00 π.μ. στην Αίθουσα Τύπου Α’ του Ολυμπιακού Σταδίου (στο γήπεδο ποδοσφαίρου) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης για τον Παναθηναϊκό".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό τη συνέντευξη αυτή στην οποία αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Τόσο τον Ερασιτέχνη του οποίου εδώ και ένα χρόνο είναι πρόεδρος όσο και της ΚΑΕ αλλά φυσικά και του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και φυσικά θα μιλήσει για το Βοτανικό έχοντας πλέον ολοκληρώσει τον κύκλο των συζητήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ