ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για το τέταρτο διπλό στο "Καυτανζόγλειο"

Για το τέταρτο διπλό στο "Καυτανζόγλειο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έχει πενιχρό απολογισμό όταν αγωνίζεται μακριά από το "Απόστολος Νικολαΐδης" και πρέπει να τον βελτιώσει.

Το Σάββατο (11/3) ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και η νίκη πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μοιάζει επιτακτική ανάγκη. Οπωσδήποτε, θα υποστήριζε κάποιος, αφού θα ήταν ότι καλύτερο για την ψυχολογία της ομάδας εν όψει του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Ωστόσο, πέραν της τόνωσης της αυτοπεποίθησης, το "διπλό" στη Θεσσαλονίκη είναι απαραίτητο για τη θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, καταλαμβάνει την 4η θέση με 41 βαθμούς και έπονται η Ξάνθη με 39, η ΑΕΚ με 37 και οι Πλατανιάς και ΠΑΣ με 35. Είναι σαφές πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει διασφαλίσει τη συμμετοχή του στα playoffs και πρέπει να συγκεντρώσει και άλλους βαθμούς.

Κυρίως, όμως, ο Παναθηναϊκός έχει μόνο 3 νίκες σε 12 παιχνίδια μακριά από το "Απόστολος Νικολαΐδης". Ένας απολογισμός διόλου κολακευτικός, που επιβάλλεται να βελτιωθεί όσο πλησιάζουν τα playoffs και οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού

1η αγωνιστική Πλατανιάς 1-0

3η αγωνιστική Λεβαδειακός 0-3

5η αγωνιστική Παναιτωλικός 0-0

8η αγωνιστική Βέροια 1-1

10η αγωνιστική Ολυμπιακός 3-0

12η αγωνιστική Πανιώνιος 1-1

14η αγωνιστική Ατρόμητος 0-1

15η αγωνιστική Λάρισα 0-0

17η αγωνιστική Κέρκυρα 1-1

19η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

21η αγωνιστική Αστέρας 0-5

22η αγωνιστική Ξάνθη 1-0

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ