ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για το γόητρο και με κίνητρο τους 3.500 φίλους του Παναθηναϊκού

Για το γόητρο και με κίνητρο τους 3.500 φίλους του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λεωφόρος... Άμστερνταμ υποδέχθηκε την Τετάρτη το βράδυ τους χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού και η παρουσία τους στην εξέδρα του "Amsterdam Arena" την Πέμπτη (25/11) αποτελεί το καλύτερο κίνητρο για τους παίκτες των πράσινων ώστε να τα δώσουν όλα για το διπλό.

Το βράδυ της Τετάρτης όπου και αν γυρνούσες στο κέντρο του Άμστερνταμ ένιωθες σαν να βρίσκεσαι στους Αμπελόκηπους και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στην πλατεία Dam φίλοι του Παναθηναϊκού με κασκόλ και πράσινους σκούφους, στην πλατεία του Rembrandt ανάλογη εικόνα όπως φυσικά και γύρω από τα κανάλια με τα ελληνικά να ακούγονται περισσότερο απ' ότι και τα ολλανδικά.

Από την Τετάρτη το απόγευμα εξάλλου οι περισσότεροι από τους 3.500 φίλους των πράσινων που θα βρεθούν την Πέμπτη (25/11) το βράδυ στο "Amsterdam Arena" για να παρακολουθήσουν το Άγιαξ-Παναθηναϊκός βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Η παρουσία τους στο επιβλητικό "Arena" ίσως αποτελεί και το καλύτερο κίνητρο για τους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι ώστε να τα δώσουν όλα για το διπλό. Για να πετύχουν την πρώτη νίκη στους ομίλους μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και την επικράτηση επί της Μάριμπορ στις 22 Νοεμβρίου 2012.

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε την Τετάρτη στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι τέτοια παιχνίδια, για τον θεσμό του Europa League, κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Άγιαξ και σε ένα γήπεδο όπως το "Arena" δίνουν από μόνα τους κίνητρο στους παίκτες για να αποδώσουν καλά.

Ο κόσμος του τριφυλλιού δίνει ένα ακόμη καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη φετινή εκδρομή που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα από οπαδούς ελληνικής ομάδας.

Κλειστά χαρτιά και ανάλυση του Άγιαξ

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι της Πέμπτης και την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην τελευταία προπόνηση κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Βέβαια τα κουκιά είναι μετρημένα και μόνο μια-δυο θέσεις παίζουν στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι θα παραταχθεί με 3-5-2 με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ και τους Κουτρουμπή, Μολέντο, Σαμπά στην άμυνα. Στα δυο άκρα θα παίξουν οι Κουλιμπαλί, Χουλτ και η τριάδα στη μεσαία γραμμή αναμένεται να είναι οι Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ και οι Ιμπάρμπο, Ρινάλντι δίδυμο στην επίθεση. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και ο Βιγιαφάνιες με τον Γουακάσο.

Ο Ιταλός τεχνικός και οι συνεργάτες του μίλησαν την Τετάρτη στους ποδοσφαιριστές τους για το παιχνίδι της Πέμπτης και εστίασαν την προσοχή τους σε επιμέρους ζητήματα. Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης όμως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δουν βίντεο από αγώνες του Άγιαξ, τουλάχιστον δυο φορές, και εκεί θα αναλυθεί λεπτομερώς ο αντίπαλος αλλά και το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσει το τριφύλλι.

Για το γόητρο και με κίνητρο τους 3.500 φίλους του Παναθηναϊκού

Οι τελευταίες οδηγίες φυσικά θα δοθούν από τον Αντρέα Στραματσόνι στα αποδυτήρια του γηπέδου του Άγιαξ το οποίο είναι πανέτοιμο για αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον "Αίαντα" και τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ