ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το 4Χ4 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με τη "συνταγή" της Λάρισας εναντίον του Λεβαδειακού. Μεγάλη παρουσία οπαδών στις εξέδρες.

Το... "πράσινο" τρένο θα συνεχίσει ακάθεκτο ή θα σταματήσει στο βοιωτικό μπλόκο; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή (23/9, 19:00) στο "Σπύρος Λούης", όπου ο Παναθηναϊκός των τριών συνεχόμενων νικών υποδέχεται τον Λεβαδειακό της μίας νίκης και των ίδιων (!) βαθμών.

Ενώπιον 20.000 και πλέον οπαδών του, ο Παναθηναϊκός ψάχνει το 4Χ4 για να ανέβει στη βαθμολογία. Έχοντας καλύψει το -6, από εδώ και πέρα στοχεύει να συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς για να αισθανθεί ασφαλής το συντομότερο δυνατό και αν είναι δυνατόν, να στοχεύσει στην πεντάδα.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης δεν πρόκειται να πειράξει την τακτική που εφάρμοσε στη Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική. Θα διατηρήσει το 4-3-3 με τον Διούδη στην εστία, τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Ινσούα στην τετράδα της άμυνας, τους Κουρμπέλη, Κάτσε, Δώνη στην τριάδα της μεσαίας γραμμή και τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Καμπετσή στην επιθετική τριπλέτα.

Ο Δώνης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μουνιέ, Τζανδάρη και Άλτμαν. Ο Γάλλος αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Τζανδάρης θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Οι τρεις συνεχόμενες νίκες και η καλή απόδοση του Παναθηναϊκού έχουν κινητοποιήσει τους οπαδούς. Το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είναι μεγάλο και στις εξέδρες αναμένονται περισσότεροι από 20.000 θεατές. Επειδή με τη Λαμία είχαν παρουσιαστεί δυσλειτουργίες στην πώληση των εισιτηρίων, η ΠΑΕ έχει μεριμνήσει για περισσότερα εκδοτήρια.

Ωστόσο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτρέπει τους φίλους του Τριφυλλιού να εκδώσουν εισιτήρια μέσω διαδικτύου. Η διαδικασία είναι απλή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.pao.gr ή μέσω της VIVA, ενώ υπάρχει έκπτωση 2 ευρώ για όποιον την επιλέξει, με τη χαμηλότερη τιμή να τιμάται στα 8 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ