ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για πέναλτι μίλαγε ο Χρήστος Δώνης

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης έλεγε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ότι το χέρι του Βύντρα ήταν ξεκάθαρη παράβαση. Με ενοχλήσεις στη μέση έπαιξε ο Μακέντα.

Απόλυτος ότι ο διαιτητής έπρεπε να υποδείξει πέναλτι στο χέρι του Λουκά Βύντρα στο 18', ήταν ο Χρήστος Δώνης. Ο 25χρονος κεντρικός χαφ μίλησε με δημοσιογράφους μετά τη λήξη του παιχνιδιού και έλεγε ότι η παράβαση ήταν ξεκάθαρη και κακώς ο Σκουλάς δεν την σφύριξε.

Ο Χρήστος Δώνης υποστήριζε ότι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς εκείνον μετά το γέμισμα του Γιόχανσον, ο Βύντρα σταμάτησε την πορεία της με το χέρι του και η παρέμβαση του επηρέασε την εξέλιξη της φάσης. Ωστόσο, ο Σκουλάς συνέχισε το παιχνίδι και φαίνεται πως ούτε από το VAR έκριναν ότι συνέβη κάτι μεμπτό.

Ανάλογη ήταν η θέση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη φάση με τον Βύντρα. Μάλιστα, όσοι βρίσκονταν στον πάγκο διαμαρτυρήθηκαν στον τέταρτο διαιτητή, επειδή θεώρησαν ότι η παράβαση ήταν ολοφάνερη. Άλλωστε, η εξέλιξη της φάσης έφερε το γκολ της Λαμίας...

Στο μεταξύ, ο Φεντερίκο Μακέντα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, κατά την προθέρμανση του. Ο Ιταλός επιθετικός έπαιξε με πόνους στο παιχνίδι, προκειμένου να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και αν την Κυριακή (25/8) συνεχίσει να πονάει, τότε θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ