ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για εκδίκαση και μείον τρία και η υπόθεση Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την Τετάρτη το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της καταγγελίας του Ράσμους Τελάντερ και όλα δείχνουν ότι θα γίνει εκδίκαση και θα υπάρξει ποινή για το τριφύλλι.

Την Τετάρτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η εκδίκαση της καταγγελίας του Ράσμους Τελάντερ εις βάρος του Παναθηναϊκό.

Το προηγούμενο διάστημα οι δυο πλευρές οδηγούνταν συνεχώς σε αναβολές μετά από κοινή επιθυμία και των δυο αλλά το πιθανότερο είναι πως στην εκδίκαση της Τετάρτης δεν θα υπάρξει αναβολή.

Αυτό γιατί τις προηγούμενες μέρες δεν είχε υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές και τις τελευταίες μέρες έως και την Τρίτη το βράδυ δεν είχε υπάρξει νέα επικοινωνία άρα δύσκολα θα δοθεί αναβολή από την πλευρά του Τελάντερ ενώ και ο δικαστής είχε σημειώσει πως δεν πρόκειται να δώσει άλλη αναβολή.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα υπάρξει εκδίκαση και σύντομα ανακοίνωση της ποινής που θα προβλέπει ένα ακόμα μείον τρία για τον Παναθηναϊκό.

Τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν μόνο εάν την Τετάρτη το πρωί υπάρξει νέα επαφή μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του δικηγόρου του Τελάντερ και δοθούν κάποια χρήματα στον Δανό για να πει ο ίδιος πως θέλει αναβολή της εκδίκασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ