ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γεμάτη, "καυτή", αλλά προσεκτική η Λεωφόρος

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει τις προπαρασκευές για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, αν και θα κυκλοφορήσουν σήμερα (19/10), αναμένεται να εξαντληθούν, αλλά η ευθύνη όσων τα προμηθευτούν δεν θα πάψει με την αγορά τους. Αντίθετα, θα μεγαλώσει κατά την παρουσία τους στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, αφού άπαντες επιβάλλεται να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια για πρόστιμα και ποινές κεκλεισμένων των θυρών. Η ΠΑΕ αντιμετωπίζει το φάσμα της χρεωκοπίας και μία απώλεια εσόδων, ένα υψηλό πρόστιμο ή το κόστος για την αποκατάσταση του γηπέδου, θα της δώσει τη χαριστική βολή.

Το θετικό είναι ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των στιγμών. Για αυτό, στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα, ώστε να αποφευχθεί η παραμικρή τιμωρία. Βέβαια, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρύβει μεγαλύτερη επικινδυνότητα. Ωστόσο, η αναμέτρηση του προηγούμενου Μαρτίου αποτελεί οδηγό για το επικείμενο παιχνίδι, προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά.

Εξυπακούεται πως οι επαφές μεταξύ των διοικούντων και των επικεφαλής των οργανωμένων έχουν αρχίσει και θα ενταθούν στις επόμενες ημέρες. Επίσης, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και βοηθάει ότι μεταξύ των ομάδων επικρατεί ηρεμία και νηφαλιότητα.

ΜΕ 400 ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Στο μεταξύ, παρότι απαγορεύθηκε η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στη Λαμία. Περίπου 400 φίλοι του Τριφυλλιού από τις γύρω περιοχές θα φιλοξενηθούν σε μία θύρα του γηπέδου της πόλης και θα ενισχύσουν τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ