ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φωνές, ένταση και διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Φωνές, ένταση και διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μίλησαν για την απόδοση τους στα αποδυτήρια της Τούμπας, συζητώντας σε έντονο ύφος και έκαναν σκληρή αυτοκριτική για τα λάθη τους. Διαμαρτυρίες στον Τουμπακάρη στο αεροδρόμιο.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 3-1, επανέφερε την εσωστρέφεια στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού και το κλίμα ήταν τεταμένο μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Οι φωνές των ποδοσφαιριστών ακούγονταν μέχρι την έξοδο του γηπέδου της Τούμπας και είχαν στο επίκεντρο τους το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Αρετόπουλος, αλλά και τη νωθρότητα που τους διέκρινε στο ματς.

Οι παίκτες αντιλαμβάνονται ότι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο αρνητικό αποτέλεσμα, διότι δεν ήταν διεκδικητικοί στον αγωνιστικό χώρο, καθώς πέραν της απόδοσης τους, δεν είχαν πάθος, έχαναν τις προσωπικές μονομαχίες και έμοιαζαν συμβιβασμένοι. Η έλλειψη διάθεσης κυριάρχησε στις μεταξύ τους συζητήσεις και σε ορισμένες στιγμές, τα "ντεσιμπέλ" ανέβηκαν, λόγω της έντασης της στιγμής.

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις, υπήρξαν διαφωνίες και παράπονα, με κύριο συμπέρασμα ότι επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν οι ίδιοι να βγουν... στον τάκο. Ο Γιάννης Αναστασίου αντιλήφθηκε την ατμόσφαιρα και επιχείρησε να την αποφορτίσει, αλλά δεν πέτυχε πολλά.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας από το αεροδρόμιο "Μακεδονία", έγινε αντιληπτός ο πρώτος βοηθός στο ματς ματς της Τούμπας, ο Αθηναίος ρέφερι Τουμπακάρης (επέστρεφε στην Αθήνα με την ίδια πτήση) και δέχτηκε τις διαμαρτυρίες κάποιων ποδοσφαιριστών. Αυτός ο οποίος διαμαρτυρήθηκε σε πιο έντονο ύφος ήταν ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος έκανε το μαρκάρισμα στον Ροντρίγκεζ.

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε και η στάση που θα κρατήσουν οι φίλαθλοι, αφού είχαν πληροφορηθεί ότι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τους περίμεναν περίπου 15 άτομα για να τους αποδοκιμάσουν. Κυρίως, επειδή ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο "Απόστολος Νικολαΐδης", την Τετάρτη 28/8 με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας και την Κυριακή (1/11) το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σίγουρα, στις τάξεις των οπαδών επικρατεί εκνευρισμός και αναμένονται αποδοκιμασίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ