ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύσσας: "Θέλω πάθος και αγάπη για τον Παναθηναϊκό"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, μίλησε το Σάββατο το πρωί στους ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ20 και Κ17.

Ο Τάκης Φύσσας από την Πέμπτη σήκωσε μανίκια και άρχισε να δουλεύει πάνω στο νέο του ρόλο ως τεχνικός διευθυντής των τμημάτων ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Το Σάββατο ήρθε η πρώτη ομιλία του πρώην αμυντικού των πράσινων ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι προς τους παίκτες των τμημάτων Νέων και Εφήβων του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο Φύσσας πριν την έναρξη της προπόνησης του κάθε τμήματος βρέθηκε μίλησε για λίγη ώρα στα νεαρά παιδιά παρουσία φυσικά και των προπονητών των δυο τμημάτων.

Ουσιαστικά τόσο στους Νέους όσο και στους Έφηβους επανέλαβε τις ίδιες κουβέντες με ελάχιστες διαφορές καθώς υπάρχει και η σχετική ηλικιακή διαφορά ανάμεσα στα δυο γκρουπ λέγοντας πως αυτό που θέλει πάνω απ' όλα είναι πάθος και αγάπη για την ομάδα στην οποία αγωνίζονται.

Ο Φύσσας τους ενημέρωσε φυσικά για το γεγονός ότι ο ίδιος θα έχει τον ρόλο που είχε μέχρι πρότινος ο Γιάννης Σαμαράς και μεταξύ άλλων τους είπε:

"Θέλω να ξέρετε ότι από εδώ και στο εξής εγώ θα είμαι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας. Αυτό που θέλω πρώτα απ' όλα είναι να δείχνετε πάθος και να αγαπάτε την ομάδα. Σας εμπιστεύομαι όλους σας και σίγουρα υπάρχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα".

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας:

"Πρέπει να καταλάβετε ότι παίζετε στον Παναθηναϊκό, την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Σίγουρα επειδή είστε στα τμήματα υποδομής αυτό που θέλω να βλέπω αρχικά είναι ομαδικό πνεύμα, αλληλεγγύη και να παίζετε ο ένας για τον άλλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ