ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύσσας: "Η χαρά τους, τροφή μου"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών απ' τη σπουδαία νίκη της Κ15 των "πρασίνων" επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού και στάθηκε στη σωστή νοοτροπία που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να φτάσει ψηλά.

Μπορεί σε επίπεδο ανδρών, ο Παναθηναϊκός να διανύει τη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας του, με τα οικονομικά προβλήματα να δημιουργούν τεράστια ζητήματα στην ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ωστόσο σε επίπεδο ακαδημιών οι "πράσινοι" τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Στην Κ20, το "τριφύλλι" οδηγεί την κούρσα, όπως και στην Κ15, ενώ στην Κ17, οι πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς κάτω απ' τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Αρχιτέκτονας της επιτυχίας είναι ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος, με ανάρτηση στο Instagram, λίγο μετά τη σπουδαία νίκη με 4-3 της Κ15 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, στάθηκε στη σωστή νοοτροπία που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να φτάσει ψηλά.

"Η χαρά τους, τροφή μου. Μόνο με σωστή νοοτροπία φτάνεις ψηλά", αναφέρει το μήνυμα του πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 και Διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Δείτε την ανάρτηση:

Φύσσας: "Η χαρά τους, τροφή μου"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ