ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλ ρυθμοί ενόψει Αθλέτικ στον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τις γνωστές απουσίες και χωρίς ευτυχώς κάποιο νέο πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Πέμπτης (17/8) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Συνεχίστηκε την Τρίτη το απόγευμα στο "Γ. Καλαφάτης" η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Αθλέτικ. Το ευχάριστο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα πέρα των όσων ήδη είχε.

Όπως και τη Κυριακή έτσι και τη Δευτέρα έριξε το βάρος στη τακτική ενώ το πρόγραμμα είχε και παιχνίδια τεσσάρων εναντίον τεσσάρων. Για ακόμη μια μέρα ο Γιόχανον ξεκίνησε με την ομάδα αλλά στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Απών για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έχοντας σχετική άδεια ήταν ο Βιγιαφάνιες.

Το σχετικό δελτίο Τύπους της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με την Αθλέτικ με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στο Κορωπί. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής και ισορροπίας, ταχύτητες με τακτικό στόχο για τελειώματα και πιεστικά παιχνίδια 4 εναντίον 4.

Ο Γιόχανσον προπονήθηκε ατομικά σε γυμναστήριο και γήπεδο, Στάικος και Κουλιμπαλί υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ ο Βιγιαφάνιες απουσίασε με άδεια.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ