ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φόβοι πάλι για ρήξη χιαστού στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο

Φόβοι πάλι για ρήξη χιαστού στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο
EUROKINISSI

Ο νεαρός στόπερ της Κ-20 του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος, αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση της ομάδας, έντονη ανησυχία για δεύτερη ρήξη χιαστού!

Πέρασαν οκτώ μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού στόπερ του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρου Τριανταφυλλόπουλου σε ματς της Κ-20 του Παναθηναϊκού και σήμερα, σε μια από τις πρώτες του προπονήσεις μετά την αποκατάσταση, αποχώρησε με εντονότατους πόνους στο ίδιο γόνατο! Όλοι στην Ακαδημία του Τριφυλλιού θεωρούν ότι έχει υποστεί και πάλι ρήξη στον χιαστό!

Μακάρι να μην είναι αυτή η τελική διάγνωση των εξετάσεων για τον νεαρό στόπερ, αλλά αυτός είναι ο φόβος όλων στην Κ - 20 του Τριφυλλιού, η οποία σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα του Κορωπίου! Γιατί; Διότι για πρώτη φορά θα παίξει το Σάββατο εναντίον της Λάρισας όχι στο δεύτερο γήπεδο με χόρτο στο Κορωπί, αλλά σ' αυτό με τον πλαστικό χλοοτάπητα.

Γιατί συνέβη αυτό; Ουδείς έδωσε εξήγηση στο προπονητικό τιμ. Αυτό που άκουσαν οι προπονητές είναι ότι θα το χρειαστεί η πρώτη ομάδα το Σάββατο. Και γι' αυτό αποφασίστηκε να μην γίνει η εκγύμναση όπως κάθε μέρα στην Παιανία (γήπεδο με χόρτο), αλλά στον πλαστικό χλοοτάπητα του "Γ. Καλαφάτης".

Σύμπτωση η μή, σ' αυτή την προπόνηση σε πλαστικό χλοοτάπητα ο άτυχος Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος τραυματίστηκε και πάλι. Είθε να μην πρόκειται και αυτή τη φορά για ρήξη χιαστού...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ