ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλικό ξεμούδιασμα με νίκη για την Κ20 του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ  Κ-20  / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της η Κ20 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου στην Παιανία με τους Βαλμά, Σέχου να είναι οι σκόρερ των πράσινων που είχαν και δοκάρι. Δυο διαφορετικές ενδεκάδες και δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές δοκίμασαν οι Φρατζέσκος, Ταράσης.

Το πρώτο τεστ προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (23/7) η Κ20 του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επικρατούν με 2-1 του Πανιωνίου. Οι Φρατζέσκος, Ταράσης είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε 22 ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας δυο ενδεκάδες ενώ παράλληλα τσέκαραν και δυο νεαρούς παίκτες που δοκιμάζονται, τους Παπαθανασίου και Πατσίκα.

Τα πρώτα γκολ της σεζόν για το τριφύλλι πέτυχαν οι Βαλμάς και Σέχου οι οποίοι άνοιξαν λογαριασμό ενώ ο Σέχου είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος.

Οι πράσινοι έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας και το γεγονός ότι κάποια βασικά στελέχη του τριφυλλιού δεν αγωνίστηκαν.

Ο Παναθηναϊκός που έπαιξε με 4-2-3-1 προηγήθηκε με πλασέ του Βαλμά στο 21' μετά από ωραία συνεργασία με τον Μίγγο και ωραίο τελείωμα. Στο επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Τσερεγκώφ.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα με γκολ του Σέχου στο 85' με πέναλτι ενώ ο φορ του τριφυλλιού είδε και μια προσπάθεια του να σταματά στο δοκάρι.

Παναθηναϊκός (Α' μέρος): Ξενόπουλος, Βαλμάς, Ντόκο, Μανιδάκης Γ., Μανιδάκης Ν., Μίγγος, Θεοχάρης, Κουντουριώτης, Ντιρμίσι, Δημήτρουλας, Ξεπαπαδάκης.

Παναθηναϊκός (Β' μέρος): Χαλκίδης, Παπαθανασίου, Πατσίκας, Νταμπίζας, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Παλασκώνης, Καλομοίρης, Χριστοδούλου, Ραφαήλ, Σέχου.

Στην Παιανία που και διεξήχθη το φιλικό βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Τάκης Φύσσας αλλά και ο συντονιστής αναπτυξιακού προγράμματος Θοδωρής Ελευθεριάδης όπως φυσικά και οι τεχνικοί των υπόλοιπων τμημάτων της ακαδημίας.

ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Την Δευτέρα (24/7) τώρα θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της Κ17 του Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο τεχνικός του τμήματος Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα περιμένει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του στις 17:00 στην Παιανία και εν συνεχεία μια ώρα αργότερα θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Το πρόγραμμα έχει προπονήσεις και εξετάσεις στη διάρκεια της εβδομάδας καθώς την Τετάρτη και την Παρασκευή θα γίνουν τα εργομετρικά τεστ. Από την Δευτέρα (31/7) ουσιαστικά η Κ17 θα μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης με καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ