ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλική επικράτηση για την Κ20 του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Κ20 επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Ατρόμητου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Παιανία. Σκόρερ για τους πράσινους ο Εμμανουηλίδης.

Νικηφόρο ήταν το φιλικό τεστ της Κ20 του Παναθηναϊκού κόντρα στην αντίστοιχη του Ατρόμητου με τους πράσινους να επικρατούν με 1-0 σε παιχνίδι που διεξήχθη στη Παιανία.

Οι παίκτες των Φρατζέσκου-Ταράση έδειξαν δυο πρόσωπα καθώς στο πρώτο μέρος ήταν μέτριοι χωρίς ηρεμία στο παιχνίδι τους και όχι τόσο καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η είσοδος των Μίγγο, Τσίγγου με την έναρξη του δευτέρου μέρους βοήθησε τους πράσινους να γίνουν καλύτεροι, να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να παίξουν με μεγαλύτερη ηρεμία.

Επίσης πέτυχαν και ένα υπέροχο γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση εξήντα λεπτών όταν η μπάλα άλλαξε με τη μία πολλά πόδια με τον Σέχου να δίνει στον Εμμανουηλίδη ο οποίος μπήκε από πλάγια θέση και με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0.

Εν συνεχεία οι πράσινοι έριξαν στο ματς και τους υπόλοιπους παίκτες του τριφυλλιού που έδωσαν ενέργεια και κράτησαν χωρίς πρόβλημα το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αφήνοντας ικανοποιημένο και το τεχνικό τιμ.

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Παλασκώνης, Ζερβόπουλος, Οικονομόπουλος, Ντόκο, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Δημήτρουλας, Σέχου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασαν στο ματς οι Μίγγος, Τσίγγος ενώ μετά το 60' μπήκαν και οι Κακοσαίος, Σκεντεράι, Μανιδάκης Ν. Παπαθανασίου, Ξεπαπαδάκης, Χριστοδούλου, Ραφαήλ, Βενέτης, Ζωγραφάκης.

Φιλικό με τη Κηφισιά το Σάββατο

Στο παιχνίδι της Τετάρτης όπως ήταν λογικό βρέθηκαν και οι Φύσσας, Ελευθεριάδης ενώ οι πράσινοι έχουν κλείσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι. Αυτό θα γίνει το Σάββατο με το τριφύλλι να υποδέχεται την πρώτη ομάδα της Κηφισιάς και πάλι στη Παιανία με ώρα έναρξης στις 6:30.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ