ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγει για τη Λισαβόνα ο Βλαχοδήμος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και η Μπενφίκα έχουν συμφωνήσει στη μεταγραφή του Βλαχοδήμου, αλλά ο Ουζουνίδης θα ήθελε να τον κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο.

Ιανουάριος ή Ιούλιος είναι η μοναδική σοβαρή εκκρεμότητα που δεν έχει διευθετηθεί στη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ο Παναθηναϊκός και η Μπενφίκα έχουν συμφωνήσει στο αντίτιμο του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τα δικαιώματα του ομογενή τερματοφύλακα και προς συζήτηση έχει τεθεί η μετακόμιση του ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε ο Βλαχοδήμος να μείνει στην Αθήνα μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν, αλλά η κατάληξη εξαρτάται από τους υπευθύνους της Μπενφίκα. Πάντως, σε πρώτη φάση ο 23χρονος τερματοφύλακας θα μεταβεί στη Λισαβόνα την Τρίτη (10/10), προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Οι μάνατζερ του Βλαχοδήμου θα έρθουν στην πρωτεύουσα το βράδυ της Κυριακής (8/10) και το πρωί της Δευτέρας (9/10), θα έχουν συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ. Προτού κλείσει η μεταγραφή, πρέπει να ρυθμιστούν μερικά ζητήματα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Βλαχοδήμου, ώστε έπειτα να απομείνει το διαδικαστικό σκέλος στην Πορτογαλία.

Η πώληση του Βλαχοδήμου θα αποφέρει ένα σημαντικό κέρδος στον Παναθηναϊκό, σε μία χρονική περίοδο που έχει δεκάδες υποχρεώσεις, αλλά δεν μπορεί να τις καλύψει. Τουλάχιστον, με τα χρήματα από τον ομογενή γκολκίπερ, η διοίκηση θα πληρώσει τις πιο επείγουσες οφειλές και θα κερδίσει χρόνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ