ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φαϊζάλ: "Προχωράμε για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης"

Φαϊζάλ: "Προχωράμε για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης"
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωσή της η πλευρά του Πρίγκιπα Φαϊζάλ επιβεβαίωσε την καταρχάς θετική ανταπόκρισή της στο κάλεσμα για είσοδο στην ΑΜΚ της πράσινης ΠΑΕ.

Το πρωί της Δευτέρας όπως αναμενόταν ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ έστειλε την απάντησή του στους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Αυτή ήταν θετική σε ό,τι αφορά το κομμάτι της εισόδους του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ζητώντας παράλληλα την εκπλήρωση κάποιων όρων. Από την πλευρά της πράσινης ΠΑΕ επιβεβαιώθηκε το γεγονός της απάντησης του Φεϊζάλ.

Παράλληλα, άναψαν το πράσινο φως για την άμεση έναρξη του οικονομικού ελέγχου που ζήτησε ο Πρίγκιπας. Στο Τριφύλλι εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι ωστόσο παραμένουν πιστοί στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μέτοχοι και περιμένουν να δουν την έκβαση της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Επιθυμία μας είναι το κτίσιμο γεφυρών επικοινωνίας. Για το λόγο αυτό αγνοούμε όλα τα περιττά στοιχεία της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (13/12/2012) και παραμένουμε στην πρόσκληση της αντιπρότασης που αφορά την κατατεθειμένη (από 11/12/2012) Δημόσιας Πρότασης Εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Αυτού Βασιλική Εξοχότητα Πρίγκιπα Φαιζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσσερ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί δηλώσαμε εγγράφως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός την καταρχάς θετική ανταπόκριση μας και ευελπιστούμε ότι με καλή διάθεση εκατέρωθεν θα προχωρήσουμε για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης.

Βλάσης Τσάκας

Εκ μέρους της Αυτής Βασιλικής Εξοχότητας Πρίγκιπα Φαιζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσσερ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ" .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ