ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευχές τον Μάικλ Εσιέν!

Ευχές τον Μάικλ Εσιέν!
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν συμπληρώνει 33 χρόνια ζωής και δέχτηκε τις ευχές της fanpage του Champions League και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα πρώτα του γενέθλια εν Ελλάδι θα γιορτάσει σήμερα (3/12) ο Μάικλ Εσιέν, έστω και αν ο ίδιος, οι έχοντες σχέση με τον Παναθηναϊκό και οι φίλαθλοι, θα επιθυμούσαν οι συνθήκες να ήταν διαφορετικές... Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ συμπληρώνει 33 χρόνια ζωής, έχοντας γεννηθεί στις 3 Δεκεμβρίου του 1982, στην πόλη Άκρα της Γκάνας.

Από τον προηγούμενο Μάιο, συμφώνησε να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά μέχρι τώρα μετρά μόνο 1 συμμετοχή στην ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Παρόλα αυτά, παραμένει μία σπουδαία προσωπικότητα, ένας από τους σημαντικότερους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές!

Η fanpage του Champions League στο Facebook ευχήθηκε χρόνια στον Εσιέν, αναγνωρίζοντας τη σημασία του για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Happy birthday Chelsea hero Michael Essien!

Δημοσιεύτηκε από UEFA Champions League στις  Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Επιπλέον, με post στο Facebook, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τις ευχές στο μεγάλο της αστέρι!

Χρόνια Πολλά Μάικλ #Panathinaikos

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις  Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Όσο για τους φίλους του Τριφυλλιού, αυτοί έχονται ο Γκανέζος να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και να μπορέσει να βοηθήσει την αγαπημένη τους ομάδα!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ