ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευχαριστώ σε Αναστασίου από Μπεργκ, Αμπέντ

Ευχαριστώ σε Αναστασίου από Μπεργκ, Αμπέντ
INTIME SPORTS

Οι Μάρκους Μπεργκ και Μεχντί Αμπέντ μέσω των λογαριασμών του στα social media είπαν αντίο στον Γιάννη Αναστασίου και του ευχήθηκαν ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Την αρχή έκανε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν ο οποίος την Τετάρτη μέσω ενός μηνύματος στο instagram αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Γιάννη Αναστασίου για τη συνεργασία που είχαν και την εμπιστοσύνη που του έδειξε αυτά τα δυόμιση χρόνια.

Τον Νιγηριανό άσο ακολούθησαν την Πέμπτη οι Μάρκους Μπεργκ και Μεχντί Αμπέντ. Δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποκτήθηκαν την πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου στο τριφύλλι και φυσικά εκτιμούν ιδιαίτερα τον 42χρονο τεχνικό.

Και οι δυο τους προτίμησαν μέσω των social media που διατηρούν και τους προσωπικούς τους λογαριασμούς να πουν αντίο στον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Μάρκους Μπεργκ έγραψε:

"Σε ευχαριστώ για τα δυόμιση καλά χρόνια κόουτς. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και καλή τύχη στο μέλλον".

Ενώ από την πλευρά του ο Μεχντί Αμπέντ σημείωσε:

"Σε ευχαριστώ κόουτς. Ήταν μια ευχαρίστηση να δουλεύω μαζί σου. Όλοι ξέρουμε τι έκανες για εμάς και δεν θα το ξεχάσουμε. Καλή τύχη στον επόμενο προορισμό της καριέρας σου".

Thank u for two and a half good years Coach! Wish you all the best and good luck in the future

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

Thanks coach,it was a pleasure working with you ,we all know what you did for us , it wont be forgotten, good Luck to your futur destination

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mehdi Abeid (@bidido6) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ