ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους

PRE GAME / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τους οπαδούς για την άψογη συμπεριφορά τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ η Παναχαϊκή ενημέρωσε για τα εισιτήρια του φιλικού παιχνιδιού της Πέμπτης.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού γέμισαν το "Απόστολος Νικολαΐδης" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να σημειωθεί το παραμικρό. Η συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή του παιχνιδιού ικανοποίησε τη διοίκηση της ΠΑΕ και εξέδωσε ανακοίνωση για να τους ευχαριστήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας για τη χθεσινή θερμή συμπαράσταση αλλά και πάνω απ' όλα κόσμια συμπεριφορά τους στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. Το γήπεδο γέμισε με κόσμο που ήθελε να στηρίξει απόλυτα την προσπάθεια της ομάδας, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Παράλληλα περιφρουρήσαμε το σπίτι μας, τη Λεωφόρο, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι με τέτοια εικόνα στην εξέδρα ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος σε οποιοδήποτε αγώνα. Η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζεται και σας θέλουμε όλους δίπλα μας στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια».

Η Παναχαϊκή Συμμαχία ενημέρωσε για τα εισιτήρια του φιλικού της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο στάδιο της Αγυιάς. Αναλύτικά:

'Με αφορμή τον φιλικό αγώνα της Πέμπτης (23/3/2017) μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού στην Αγυιά (ώρα 19.00) από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνονται τα εξής:
Η Γενική Είσοδος για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών ορίζεται στην τιμή των 10 ευρώ.Από την τιμή αυτή εξαιρούνται μόνο τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών η είσοδος των οποίων θα είναι δωρεάν. Επισημαίνεται επίσης ότι όλοι οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.Περεταίρω διευκρινήσεις και λεπτομέρειες αναφορικά με την χωροθέτηση των φιλάθλων και την πώληση των εισιτηρίων θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ