ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευθύνες στην ώρα τους για τον Εσιέν

Ευθύνες στην ώρα τους για τον Εσιέν
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα πάρει τις αποφάσεις στο κατάλληλο timing, με αποκορύφωμα τους χειρισμούς στην υπόθεση του Μάικλ Εσιέν.

Από τον ενθουσιασμό στην ανακοίνωση της μεταγραφής στα τέλη Μαΐου, στην απογοήτευση για τις νέες ενοχλήσεις το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και τη μετάθεση του επίσημου ντεμπούτου του. Ο Μάικλ Εσιέν παραμένει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού και η μοναδική εικόνα που έχουν οι φίλαθλοι, είναι από το φιλικό με τον Πανελευσινιακό το οποίο μεταδόθηκε μέσω live streaming.

Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ απολαμβάνει τις υψηλότερες αποδοχές στο ρόστερ, όμως δεν έχει συνεισφέρει στο παραμικρό. Όπως είναι λογικό, η διοίκηση της ΠΑΕ προβληματίζεται από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού δεν έχει οριοθετηθεί η... έναρξη της απόσβεσης για την πιο ακριβή επένδυση του καλοκαιριού του 2015.

Η αποκατάσταση του Μάικλ Εσιέν αποτελεί άλλη μία υπόθεση κακής διαχείρισης στο ποδοσφαιρικό τμήμα και προστίθεται στις άλλες "περίεργες" ιατρικές περιπτώσεις της σεζόν. Ωστόσο, λόγω ονόματος και κόστους, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Προαναφέρθηκε ότι η διοίκηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα ζητήσει εξηγήσεις από τους εμπλεκόμενους, ωστόσο στην παρούσα φάση αυτό θα γίνει με προσοχή και διακριτικότητα. Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι τεταμένο και κανένας δεν θέλει να το επιβαρύνει περαιτέρω.

Από την άλλη, είναι προφανές ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και απαιτούνται λύσεις άμεσα. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επιλέξει να διοικεί με ηρεμία και να μην αποφασίζει εν θερμώ, μία πολιτική που θα συνεχίσει και στην προκειμένη υπόθεση. Όμως, σημειώνει τις ενστάσεις και τις αιτιάσεις του και στο κατάλληλο χρονικό σημείο, θα πάρει τις αποφάσεις του για τα πρόσωπα που έχουν λόγο και ρόλο.

Όσον αφορά την προοπτική αλλαγών ή προσθηκών στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, η ευθύνη εναπόκειται στους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Γιάννη Αναστασίου. Διότι, ναι μεν υπεύθυνοι για την αποκατάσταση του Εσιέν είναι οι ιατροί και ο γυμναστής Γιουσέφ Φος, αλλά η έγκριση και η εποπτεία τους ανήκει στους τρεις προαναφερόμενους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ