ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευστοχία 100% ο Γιόχανσον, τρεις τελικές, τρία γκολ ο μπακ του Παναθηναϊκού (VIDEOS)

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ματίας Γιόχανσον δεν φιγουράρει απλά στην κορυφή των πρώτων σκόρερ της Super League αλλά μετράει και το απόλυτο έχοντας τρία γκολ σε τρεις τελικές φάσεις που έχει δημιουργήσει.

Έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους φέτος ο Ματίας Γιόχανσον με τις επιδόσεις του καθώς ο αμυντικός του Παναθηναϊκού βρήκε δίχτυα και στο ματς με τον Λεβαδειακό γράφοντας το 3-0 για τους πράσινους.

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς που ο Σουηδός βρήκε δίχτυα και μάλιστα είναι ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού έως τώρα στο τριφύλλι με τρία τέρματα.

Το εντυπωσιακό όμως στην επίδοση του Σουηδού έως τώρα είναι το γεγονός πως έχει το απόλυτο σε ευστοχία καθώς έχει τρία γκολ σε τρεις τελικές προσπάθειες. Ποσοστό 100% για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού που φυσικά είναι πρώτος στη σχετική λίστα έως τώρα.

Το πρώτο γκολ του Γιόχανσον ήταν κόντρα στην ΑΕΛ μετά από σπριντ στον κενό χώρο και ωραίο τελείωμα με το δεξί πόδι στην απέναντι γωνία.

Το δεύτερο τέρμα επί της ΑΕΛ επιτεύχθηκε μετά το εκπληκτικό σλάλομ του Σουηδού μπακ ο οποίος διέσχισε πενήντα μέτρα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον γκολκίπερ της ΑΕΛ.

Το τρίτο γκολ του Σουηδού, στην τρίτη τελική του, ήρθε στο ματς με τον Λεβαδειακό όταν ο Γιόχανσον έπαιξε πανέμορφα το ένα-δυο με τον Μακέντα και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Επασί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ