ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Expressen: "Ο ΠΑΟ ζήτησε 15 εκατομμύρια ευρώ για Μπεργκ"

Expressen: "Ο ΠΑΟ ζήτησε 15 εκατομμύρια ευρώ για Μπεργκ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η σουηδική ιστοσελίδα Expressen υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός απέρριψε υψηλές προσφορές για τον Μάρκους Μπεργκ, ενώ ο Σουηδός στράικερ μίλησε για τη συγκέντρωση της ομάδας σε ξενοδοχείο και για τα αρνητικά αποτελέσματα.

Στην επιβεβαίωση της ρητής διατύπωσης της ΠΑΕ ότι "ο Μπεργκ δεν πωλείται" προχώρησε η σουηδική ιστοσελίδα "Expressen", μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε ο Σουηδός επιθετικός. Η σουηδική ιστοσελίδα αποκάλυψε τις προτάσεις που απέρριψε η διοίκηση του Παναθηναϊκού και την αρνητική απάντηση της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το προηγούμενο καλοκαίρι (του 2016) η Νιουκάσλ και ομάδες από την Κίνα προσέγγισαν τον Παναθηναϊκό για την αγορά του Μάρκους Μπεργκ, αλλά η κοστολόγηση του ποδοσφαιριστή στα 15 εκατομμύρια ευρώ απέτρεψε την πρόοδο στις συζητήσεις.

Όσο για την άποψη του Μπεργκ; "Στην πραγματικότητα δεν τέθηκε ποτέ θέμα να φύγω. Υπήρξαν κάποιες προτάσεις, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήρθαν στα χέρια μου. Δεν ήμουν και πολύ πεινασμένος για να φύγω για να είμαι ειλικρινής. Τίποτα δεν έφτασε στο τραπέζι μου και δεν συζήτησα καν το θέμα με το κλαμπ. Μου αρέσει πολύ εδώ και ακόμα έχω μεγάλους στόχους που θέλω να πετύχω με τον Παναθηναϊκό" σχολίασε ο 30χρονος.

Η απόφαση του Στραματσόνι να συγκεντρώσει την ομάδα σε ξενοδοχείο για όλη την εβδομάδα, προκάλεσε το ενδιαφέρον του δημοσιογράφου. Ο Μπεργκ ρωτήθηκε και απάντησε: "Μένουμε σε ξενοδοχείο εδώ και τέσσερις νύχτες. Επομένως πρέπει να βρεθούμε μαζί ως ομάδα και να μιλήσουμε για κάποια θέματα. Είναι καλό που το κάναμε πριν το πράγμα ξεφύγει κι άλλο".

Ακόμα, πρόσθεσε: "Είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς δεν πάει καλά. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά εμείς δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχουμε καλό και μεγάλο ρόστερ. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Απλώς δεν είχαμε καλή απόδοση".

Το 1-1 με τον Πανιώνιο προκάλεσε "τριγμούς" στην ομάδα και ο Μπεργκ επεσήμανε ότι "ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε προβλήματα στη Νέα Σμύρνη από την πρώτη σεζόν που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Προσωπικά, νιώθω καλά, αλλά πρέπει να ξαναβρώ το ρυθμό μου".

Αναφορικά με το αν θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Γκέτεμποργκ, ο Μπεργκ τόνισε: "Θα ήταν μεγάλο όνειρο και χαρά συνάμα να κλείσω την καριέρα μου στην Γκέτεμποργκ. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον, αλλά πέρασε υπέροχα σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε άλλο σουηδικό σύλλογο".

Ακόμα, ο Μπεργκ ρωτήθηκε για το πως είναι η Εθνική Σουηδίας μετά τον Ιμπραχίμοβιτς: "Φυσικά και υπάρχει διαφορά. Για 15 χρόνια είχαμε στην ομάδα έναν γεννημένο νικητή. Είχε και άλλα χρόνια παιχνιδιού, αλλά πήρε την απόφαση του. Ακόμα δεν το έχουμε συνηθίσει. Με τον Ζλάταν στην ομάδα νιώθαμε μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτός τελείωνε εύκολα τις φάσεις. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι και να καλύψουμε το κενό. Η πίεση σε μας τους επιθετικούς είναι μεγαλύτερη, αλλά σε τέτοιες συνθήκες θέλω να αγωνίζομαι. Το καλύτερο είναι να καθορίζεις τα παιχνίδια".

Φυσικά, ο δημοσιογράφος θυμήθηκε και την καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά που είχε δεχτεί ο Μπεργκ από τη Μπρόντμπι, μετά από μία διένεξη με τον Πίρι. Ο Σουηδός τόνισε ότι "αυτό τελείωσε και ανήκει στο παρελθόν. Τίποτα δεν συνέβη".

Ο Μπεργκ έχει ακόμα αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αλλά ο ρεπόρτερ τον ρώτησε τι σκοπεύει να κάνει μετά. "Κάτι με το ποδόσφαιρο, φαντάζομαι. Ίσως να είμαι προπονητής στις μικρές ηλικίες. Ο αδερφός μου, ο Τζόναθαν κάνει κάτι σχετικό και το έχουμε συζητήσει" ήταν η... πρόβλεψη.

Για την οικογένεια: "Το προσπαθούμε, μπορείς να πεις. Ταξιδεύω πάρα πολύ και είναι ξεκάθαρο ότι η γυναίκα μου κάνει τα περισσότερα. Στον ελεύθερο χρόνο μου είμαι στο σπίτι και βοηθάω. Τα πάμε καλά". Ενώ, τα Χριστούγεννα, " θα πάμε στους γονείς μου, στο Τόρσμπι. Είναι παράδοση. Είναι ωραίο να είμαι εκεί μια βδομάδα και να ξεκουραστώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ