ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Έχουμε συμφωνήσει με Παναθηναϊκό για Βιγιαφάνιες"

"Έχουμε συμφωνήσει με Παναθηναϊκό για Βιγιαφάνιες"

Ο γενικός γραμματέας της Ιντεπεντιέντε, Έκτορ "Γιόγιο" Μαλδονάδο, επιβεβαιώνει στο Sport24.gr τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη "ρόχο" για την πώληση του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες εμφανίζεται κοντά στον Παναθηναϊκό και ο γενικός γραμματέας της Ιντεπεντιέντε, όπου και ανήκει ο Αργεντινός, επιβεβαιώνει μέσα από το Sport24.gr την επίτευξη της συμφωνίας με το "τριφύλλι".

"Είναι αλήθεια ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία είναι για πώληση του ποδοσφαιριστή", είπε αρχικά ο ευγενικός είναι αλήθεια - παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά πρωί στο Μπουένος Άιρες - γενικός γραμματέας της Ιντεπεντιέντε.

Ουσιαστικά, ο Γιόγιο είναι ο άνθρωπος που "τρέχει" το μεταγραφικό σχεδιασμό της "Ρόχο", αυτός που έχει τον άτυπο εποπτικό ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Η επόμενη ερώτηση ήταν εάν είναι δυνατόν να αγωνιστεί από τώρα στο "τριφύλλι" ο Λούκας Βιγιαφάνιες, δεδομένου ότι αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναιτωλικό: "Ναι, νομίζω ότι μπορεί από τώρα να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό".

Διαβάστε ακόμη:

Ο Βιγιαφάνιες πλησιάζει στον Παναθηναϊκό

Πάει και για Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ