ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει βρει τους εννιά και την τακτική ο Στραματσόνι

Έχει βρει τους εννιά και την τακτική ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ανακατεμένο" ήταν το δίτερμα της Παρασκευής (11/2), όμως ο Στραματσόνι έχει λάβει τις πιο πολλές αποφάσεις για την τακτική του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ. (VIDEO)

Το δίτερμα στην προπόνηση της Παρασκευής (11/3) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" δεν έδειξε τις σκέψεις του Αντρέα Στραματσόνι για κυριακάτικο (13/3) ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Ιταλός προπονητής χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες των 12 και τους άφησε να παίξουν στα 2/3 του γηπέδου, χωρίς να θέσει περιορισμούς.

Ωστόσο, από τις ασκήσεις τακτικής που εκτελούνται τις τελευταίες ημέρες, προκύπτει ότι ο Στραματσόνι έχει κατασταλάξει στο 4-2-3-1 αναφορικά με τη διάταξη, ενώ έχει καταλήξει στις 9 από τις 11 θέσεις του αρχικού σχήματος.

Στα μετόπισθεν, ο Στιλ θα είναι ο γκολκίπερ, ο Μέστο ο δεξιός μπακ, ο Πράνιτς ο αριστερός μπακ και οι Τελάντερ και Μολέντο το δίδυμο των στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή, οι Ζέκα και Κουτρουμπής θα παίξουν ως αμυντικοί χαφ και ο Αμπέντ θα είναι ο επιτελικός χαφ, ενώ ο Μπεργκ θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Επί της ουσίας, υπό διεκδίκηση είναι οι δύο θέσεις των εξτρέμ και τις διεκδικούν οι Βιγιαφάνιες, Καλτσάς, Εβανζελίστα και Βλαχοδήμος. Οι τελικές επιλογές του Στραματσόνι θα ληφθούν λίγο πριν τη σέντρα, ανάλογα με τον προσανατολισμό που θα δώσει στην ενδεκάδα: πιο επιθετικό ή πιο αμυντικό.

Στο μεταξύ, ο Στραματσόνι δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και αρκέστηκε σε τετ α τετ με ορισμένους, δίνοντας οδηγίες και ρωτώντας πως νιώθουν εν όψει του ντέρμπι. Το Σάββατο, θα συνεχιστεί και η τακτική προετοιμασία για το ντέρμπι, αφού ο Ιταλός θα δείξει dvd στους παίκτες του εν όψει του ντέρμπι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ