ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει μπει πωλητήριο σε Γουακάσο και Ατζαγκούν

Έχει μπει πωλητήριο σε Γουακάσο και Ατζαγκούν

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος περιμένει τις εξελίξεις με τους Μουμπάρακ Γουακάσο και Αμπντούλ Ατζαγκούν, για να έχει όφελος μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ!

Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης έχουν θέσει τις προτεραιότητες τους και περιμένουν τη συνάντηση με τον Αλαφούζο για να εντείνουν τις ενέργειες τους, ωστόσο ταυτόχρονα, αναμένουν τις εξελίξεις με τον Μουμπάρακ Γουακάσο και τον Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ο δανεισμός του πρώτου στη Γρανάδα θα ολοκληρωθεί σύντομα, αλλά είναι αμφίβολο εάν ο Γκανέζος θα μείνει. Τα μηνύματα από τον προπονητή Τόνι Άνταμς είναι αντιφατικά, αφού τον αποκλείει από την αποστολή στα τελευταία παιχνίδια και ο Γουακάσο δείχνει δυσαρεστημένος.

Ο Παναθηναϊκός τον παραχώρησε δανεικό στη Γρανάδα με οψιόν αγοράς 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για την ενεργοποίηση της. Πάντως, ο Γουακάσο έχει καλό όνομα στην Ισπανία και θεωρείται βέβαιο ότι θα βρει ενδιαφερόμενο με τα ίδια χρήματα.

Αγωνιστικά, ο Γουακάσο ταιριάζει στα πλάνα του Ουζουνίδη, αλλά ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του δημιουργεί προβλήματα. Αυτό καθιστά διστακτικό τον 48χρονο προπονητή να τον επαναφέρει στο ρόστερ, αφού θέλει να συγκροτήσει ένα σύνολο που θα προτάσσει το ομαδικό συμφέρον.

Ο Ατζαγκούν προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Eredivisie με τη Ρόντα (29 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ), αλλά ο δανεισμός του δεν θα ανανεωθεί. Ο Ουζουνίδης δεν τον υπολογίζει, ο Αναστασίου ίσως τον πάρει μαζί του στην Κορτράικ, ενώ άλλες ολλανδικές και βελγικές ομάδες τον παρακολουθούν. Όσο για τον Παναθηναϊκός, θα ήταν ικανοποιημένος με ένα ποσό 400-500 χιλιάδες ευρώ.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, τότε θα προκύψουν έσοδα 2 εκατομμυρίων ευρώ, ένα μεγάλο μέρος των οποίων θα διατεθεί για μεταγραφές...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ