ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εχει δεθεί και θα γυρίσει ο Βιγιαφάνιες

Εχει δεθεί και θα γυρίσει ο Βιγιαφάνιες
EUROKINISSI

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τη συνέντευξη, που παραχώρησε στο Sport24.gr, έδειξε ένα πράγμα. Ότι έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά το μυαλό του είναι εδώ.

Όταν έφυγε τον Γενάρη του 2018 ο Βιγαφάνιες από τον Παναθηναϊκό, έφυγε με βαριά καρδιά . Δεν ήθελε . Πέρναγε καλά στον Παναθηναϊκό, όσο η κατάσταση ήταν καλή, αλλά πέρασε και αυτός το διάστημα της διακοπής πληρωμών.

Αγωνιστικά ήθελε να συνεχίσει να παίζει στον Παναθηναϊκό , επαγγελματικά ήξερε, ότι θα είχε πρόβλημα με τις πληρωμές και καλύτερα θα ήταν να φύγει, για να πάρει και κάποια χρήματα ο σύλλογος να καλύψει τρύπες.

Το 1,2 εκ . ευρώ, που έδωσε η Αλάνιασπορ τότε έκανε …φτερά σε διάφορες υποχρεώσεις . Από τότε, που έφυγε ο "Βίγια" δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό. Πήγε στην Αλάνια αλλά το μυαλό του είναι εδώ, πήγε στην Μονάρχας στο Μεξικό, αλλά το μυαλό του είναι εδώ.

Συνεχίζει την παράδοση των Αργεντίνων, που έρχονται και κολλάνε με τον Παναθηναϊκό. Από τον Βερόν, τον Ρότσα, τον Μπορέλι , τον "Εκι" μέχρι τον "Βίγια". Η εξαίρεση, που επιβεβαιώνει τον κανόνα ο Ρινάλντι μεγάλη …..ανακάλυψη των Ζιλμπέρτο, Στραματσόνι.

Ο ίδιος μας είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr, ότι μιλάει ακόμα με τον Ινσούα και τον Κουρμπέλη. Όπως είπε ότι στόχος του είναι να γυρίσει στην ομάδα, αλλά δεν γίνεται αυτό το καλοκαίρι. Όπως από την πρώτη στιγμή στο Sport24.gr είχαμε καταγράψει, ότι δηλαδή θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή ο Βιγιαφάνιες, αλλά δεν γίνεται τώρα.

Και δεν μπορεί να έρθει το καλοκαίρι, διότι ο "Βιγια" δεν είναι ελεύθερος κατά πρώτο και εισπράττει 800.000 ευρώ κατά δεύτερο. Από την στιγμή, που το έχει στο μυαλό του, όμως, θα επιστρέψει ο Βιγιαφάνιες. Αρκεί ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει κάποια στιγμή σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Τότε ο "Βιγια" θα επιστρέψει. Και με λιγότερα χρήματα , από όσα παίρνει στο Μεξικό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Βιγιαφάνιες δέθηκε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού , διότι από την ημέρα, που ήρθε στην ομάδα έκανε σπουδαία παιχνίδια και είχε φαντεζί ενέργειες, αλλά σαφέστατα το γκολ, που έχει μείνει σε όλους ήταν αυτό, που πέτυχε κατά του Ολυμπιακού λίγο καιρό πριν φύγει από την ομάδα. Ηταν παιχνίδι ειδικών συνθηκών, αφού οι παίκτες ήταν απλήρωτοι, δεν ήξερε τι τους ξημέρωνε, είχε γίνει στάση πληρωμών και όμως η ομάδα μπήκε στην Λεωφόρο και με σκόρερ τον "Βίγια" και κέρδισε με 1-0.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Το πόσο ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνιες φάνηκε από την προσπάθεια να πάρει το ελληνικό διαβατήριο, αφού είχε ελληνικές ρίζες. Αν έμενε στον Παναθηναϊκό το διαβατήριο θα το είχε πάρει. Τώρα, που έφυγε δεν μπορεί να κάνει κάτι, διότι ήταν απαραίτητο να ζει στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ