Έβαλε επτά εκατομμύρια ευρώ στην Α.Μ.Κ. ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην διάρκεια της Παρασκευής (10/8) έβαλε επτά εκατομμύρια ευρώ στην Α.Μ.Κ. ενώ αναμένεται μέχρι την Δευτέρα να βάλει άλλα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σιγά-σιγά κάνει πράξη την δέσμευση του να καλύψει την Α.Μ.Κ. ύψους 20 εκατ. ευρώ που θα τρέχει μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Πριν από λίγες μέρες είχε βγάλει 2,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να δώσει σε υποχρεώσεις που είχε η ομάδα, δόσεις σε δημόσιο και πληρωμές.

Την Παρασκευή όμως όπως είπε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3 ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έβαλε 7 εκατ. ευρώ στην Α.Μ.Κ. για να πάνε σε χρέη που έχει ο Παναθηναϊκός ώστε αυτά να μειωθούν και να γίνει πιο εύκολα η μεταβίβαση στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα βάλει 5,5 εκατ. ευρώ για να φτάσει συνολικά τα 15 μέσα σε έναν μήνα ενώ στις 22 Αυγούστου, στην Γενική Συνέλευση, θα πάρει πάνω του και το ομολογιακό δάνειο, ύψους 5 εκατ. ευρώ καλύπτοντας έτσι και τα 20 εκατ. ευρώ που είχε υποσχεθεί. 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24