ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμος ο Δώνης, μπαίνουν την Πέμπτη Κουλιμπαλί και Οικονόμου στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Δώνης πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της Τετάρτης και δήλωσε έτοιμος για το ματς με την ΑΕΛ και το ίδιο αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη με τους Κουλιμπαλί και Οικονόμου.

Όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε την Τετάρτη ο Χρήστος Δώνης με τον μέσο του τριφυλλιού να γυμνάζεται χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα έτσι ο Γιώργος Δώνης έχει ένα πρόβλημα λιγότερο ενόψει της αναμέτρησης με τους βυσσινί.

Αντίθετα οι Κουλιμπαλί, Οικονόμου μετά την προθέρμανση ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά την Πέμπτη και οι δυο τους αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Μάλιστα ο αμυντικός από το Μάλι έκανε και υπέρηχο την Τετάρτη που έδειξε πως πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Αντίθετα και την Τετάρτη ο Μουνιέ έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στον αγώνα με της Κυριακής με την ΑΕΛ παραμένει αμφίβολη με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του Γάλλου επιθετικού.

Στην προπόνηση της Τετάρτης όλοι οι διεθνείς ενσωματώθηκαν με την ομάδα και ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα, με τον Κουρμπέλη που αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια της Ελλάδος να κάνει αποφόρτιση,

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην επιθετική τακτική ενώ για δεύτερη σερί μέρα στο πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Ζερβόπουλος προκειμένου ο Δώνης να έχει περισσότερα στόπερ στην διάθεση του.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του προγράμματος την Τετάρτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν μια γεύση από την ΑΕΛ βλέποντας βίντεο από παιχνίδια των "βυσσινί' και τον Δώνη να αναλύει τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ