ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμος για Κέρκυρα ο Κουρμπέλης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κουρμπέλης επανήλθε στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα με την Κέρκυρα (10/9, 20:30).

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον υπολογίζει κανονικά για τον αγώνα με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων (10/9, 20:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού επανήλθε στο πλήρες πρόγραμμα, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Μάλιστα, αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τους Φαίακες, όπου το "τριφύλλι" θα κυνηγήσει το πρώτο του τρίποντο.

Στο ματς αυτό θα έχει ως παρτενέρ του τον Σουηδό, Μαρκ Χίλιεμαρκ, ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις και ο Ουζουνίδης θα του δώσει φανέλα βασικού.

Εξάλλου, ο Λούκας Βιγιαφάνιες χρησιμοποίησε μπάλα στο πρόγραμμά του χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις και πηγαίνει ολοένα και καλύτερα και στις 22 Σεπτεμβρίου θα βγάλει μία ακόμη μαγνητική τομογραφία, η οποία πιθανότατα θα είναι και η τελευταία πριν την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση>

Στο πλήρες πρόγραμμα επανήλθαν οι Τζανδάρης και Ρέις, ενώ το παρών έδωσε ο Λουντ που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του στην εθνική Φινλανδία, κάνοντας αποφόρτιση. Οι Μολέντο και Κουλιμπαλί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, συναρμογή, επιθετική τακτική, ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις επιθετικής τακτικής με πάσες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ