ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμοι οι Κάτσε και Μουνιέ στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τόσο ο Κάτσε όσο και ο Μουνιέ γυμνάστηκαν κανονικά την Παρασκευή το απόγευμα και είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Ευχάριστες ειδήσεις έκρυβε το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή το απόγευμα καθώς δεν ήταν μόνο ο Έργκους Κάτσε αυτός που πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα αλλά και ο Άντονι Μουνιέ.

Ο Γάλλος που είχε χτυπήσει στην αναμέτρηση με τη Λαμία είχε μείνει εκτός προπονήσεων όλο αυτό το διάστημα αλλά την Παρασκευή το απόγευμα γυμνάστηκε κανονικά. Δύσκολα όμως θα είναι στην αποστολή καθώς ο Δώνης ίσως να μην ρισκάρει όπως έκανε και την περασμένη εβδομάδα με τους Οικονόμου, Κουλιμπαλί.

Ο Κάτσε βέβαια εκτός του ότι θα είναι στην αποστολή δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην ενδεκάδα όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν το Σάββατο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προτελευταία προπόνηση για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, καθώς με εξαίρεση τους Αποστολάκη, Άλτμαν, που συνέχισαν την θεραπεία τους, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή Γιώργου Δώνη.

Κανονικά ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα και οι Μουνιέ, Κάτσε. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην τακτική. Τελευταία προπόνηση αύριο στις 17.30 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ