ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Βιγιαφάνιες

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και η Αλάνιασπορ αναμένεται να τα βρουν για τη μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες, αφού εκκρεμούν λεπτομέρειες που δύσκολα θα χαλάσουν το deal. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Από πολλές διακυμάνσεις έχει περάσει η διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού και της Αλάνιασπορ για τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ωστόσο, μετά τις διαφωνίες που προέκυψαν μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (24/1), φαίνεται πως η επίτευξη συμφωνίας δεν απέχει πολύ, παρότι οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Οι δύο ομάδες φαίνεται πως τα έχουν βρει στο 1,1 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του Αργεντινού χαφ. Οι Τούρκοι αποφάσισαν να αυξήσουν λίγο την αρχική προσφορά τους (1 εκατ. ευρώ) προκειμένου να ικανοποιήσουν τους "πράσινους" και να κλείσουν την υπόθεση.

Επιπλέον, ο Βιγιαφάνιες έχει τονίσει ότι θα χαρίσει οφειλόμενα που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ, ώστε να αυξηθεί το κέρδος του Τριφυλλιού από το deal. Άλλωστε, ο ίδιος έχει διαμηνύσει ότι θέλει να πάρει μεταγραφή και να μην χάσει την ευκαιρία για ένα συμβόλαιο... ζωής.

Εκκρεμεί η διευθέτηση ορισμένων λεπτομερειών, όπως ο τρόπος αποπληρωμής και το ύψος της προκαταβολής, αλλά δεν θεωρούνται... επικίνδυνες για να χαλάσουν τη διαπραγμάτευση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βιγιαφάνιες έχει συμφωνήσει με την Αλάνιασπορ για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, που προβλέπει 400.000 ευρώ μέχρι τον Ιούνιο και 800.000 ευρώ ετησίως για καθεμιά από τις δύο επόμενες σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ