ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εστουδιάντες και Νασιονάλ οι δύο έγγραφες προτάσεις για Τσάβες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Τσάβες EUROKINISSI

Δύο προτάσεις έχουν φθάσει στον Παναθηναϊκό για τον Αντρές Τσάβες μέχρι τώρα. Η μία είναι από την Αργεντινή και την Εστουδιάντες, η άλλη από την από την Ουρουγουάη και τη Νασιονάλ. Καλύτερη αυτή των "φοιτητών".

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε - παρά τη νίκη με 1-0 - από τη Λαμία στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα οι άνθρωποι που "τρέχουν" το σχεδιασμό της ομάδας καλούνται να βρουν λύση στο "μέτωπο" των αποχωρήσεων μέσα στο δυσμενές υπάρχον οικονομικό πλαίσιο.

Μια ειδική περίπτωση είναι ο Αντρές Τσάβες, ο οποίος παραμένει στην πατρίδα του Αργεντινή κι ακόμη δεν έχει βρει νέα ομάδα. Παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων κυρίως της πατρίδας του, μόνο σε δύο περιπτώσεις αυτό έχει αποτυπωθεί εγγράφως στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με πληροφορίες.

Η μία πρόταση που έχει φθάσει από το "τριφύλλι" είναι από την Εστουδιάντες, η άλλη από τη Νασιονάλ. Ποσοτικά, η προσφορά των Αργεντινών υπερτερεί έναντι αυτής των Ουρουγουανών.

Βέβαια, η διαπραγμάτευση δεν είναι τόσο απλή, από τη στιγμή που δεν είναι μόνο δύο μέρη (Παναθηναϊκός - ενδιαφερόμενη ομάδα) που κάθονται στο τραπέζι, αλλά υπάρχει κι ο παράγων της Μπόκα Τζούνιορς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ