ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έστειλε την απάντηση ο Πρίγκιπας

Έστειλε την απάντηση ο Πρίγκιπας
Φεϊζάλ Αλ Σαούντ INTIME SPORTS

Στα χέρια των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται η απάντηση του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, ενώ λίγο αργότερα θα έχουμε κι επίσημη ενημέρωση.

Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου αποκάλυψε τα σχέδια του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η αντίδραση των ανθρώπων του "τριφυλλιού" ήταν άμεση με ανακοίνωση-απάντηση προς την πλευρά του Πρίγκιπα, ζητώντας του ουσιαστικά να πάρει τις μετοχές μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η πλευρά του Πρίγκιπα η απάντηση στην... απάντηση των μετόχων έχει σταλεί ήδη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σε λίγη ώρα θα δοθεί στη δημοσιότητα επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Σε ερώτηση που κάναμε για το αν είναι θετική ή αρνητική, μας τόνισαν πως τείνει προς την πρώτη περίπτωση. Όπως και να χει καλό είναι να περιμένουμε, αφού η ιστορία έχει κουράσει ένα χρόνο τώρα.

Επιβεβαιώνουν στην ΠΑΕ

Κύκλοι από την πράσινοι ΠΑΕ επιβεβαιώνουν την απάντηση του Πρίγκιπα Φεϊζάλ κι έδωσαν το πράσινο φως για οικονομικό έλεγχο από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και σήμερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ