ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερυθρός Αστέρας: Τα βρήκε με Μακέντα, όχι με Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα είπε ναι στην τρίτη βελτιωμένη πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο η αντίστοιχη της ομάδας του Βελιγραδίου στον Παναθηναϊκό για τον Ιταλό επιθετικό δεν καλύπτει τους πράσινους.

Το πρώτο ναιστονΕρυθρό Αστέρα είπε ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού απάντησε θετικά σε συμβόλαιο 700.000 ευρώ ετησίως καθαρά (μαζί με τα μπόνους εισόδου σε Champions/Europa League μπορεί να φθάσει στο 1.000.000 ευρώ)

Η τρίτη βελτιωμένη πρόταση της ομάδας του Βελιγραδίου έγινε το βράδυ της Παρασκευής (14/8). Μάλιστα άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα έχουν εξηγήσει στον 28χρονο το πρότζεκτ που έχουν να στήσουν την επίθεση της ομάδας γύρω του και ότι θα είναι ο σταρ του ρόστερ της νέας σεζόν.

Ωστόσο η πρόταση που έχουν καταθέσει οι ερυθρόλευκοι της Σερβίας στον Παναθηναϊκό δεν καλύπτει το τριφύλλι. Είναι 300.000 ευρώ φιξ, ενώ μαζί με τα μπόνους μπορεί να φθάσει 600.000 ευρώ. Είναι φανερή πλέον η αλλαγή στρατηγικής από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα.

Προσέγγισε και έχει πάρει το ok του παίκτη, ενώ προσπαθεί τώρα να πιέσει τον Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη (13/8) ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δουλεύει πάνω στην υπόθεση του Φεντερίκο Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στάνκοβιτς: "Δουλεύουμε πάνω στον Μακέντα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ