ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχονται και άλλοι παίκτες από την ακαδημία

Έρχονται και άλλοι παίκτες από την ακαδημία
INTIME SPORTS

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού ετοιμάζει και άλλους παίκτες για την πρώτη ομάδα και το Sport24 σας παρουσιάζει τους μελλοντικούς πράσινους αστέρες.

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού συνεχίζει να παράγει το ένα ταλέντο μετά το άλλο και να δίνει παίκτες για την πρώτη ομάδα και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Οι Λαγός, Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Σταματάκης, Κότσαρης και Αναγνωστόπουλος είναι οι τελευταίοι εξ αυτών που είναι μέλη της πρώτης ομάδας.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και πολλοί ακόμα πιο νεαροί επαγγελματίες, μέλη της ομάδας των Νέων, και οι δανεικοί σε άλλες ομάδες όπως οι Μαρινάκης, Ταμπάκης, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος και Γκέκας.

Η παραγωγή βέβαια στην ακαδημία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και πλην των όσων έχουν ήδη κάποια πρώτα ένσημα με την πρώτη ομάδα όπως οι Νιούμαν, Μαλντιν, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Βασίλης υπάρχουν και κάποιοι που έρχονται με φορά και το ταλέντο τους δείχνει ότι θα καταφέρουν κάποια στιγμή να παίξουν στην πρώτη ομάδα αφού έχουν το ταλέντο.

Βασική προϋπόθεση ότι δεν θα συμβεί κάποιο απρόοπτο στην καριέρα τους ή κάποιος τραυματισμός που θα τους πάει πίσω και φυσικά ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν όπως δουλεύουν αυτή την περίοδο και ακόμα πιο σκληρά.

Έχοντας εικόνα από τις ομάδες των Νέων και των Εφήβων του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη για το ποιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες όχι απλά να γίνουν επαγγελματίες αλλά να παίξουν στην πρώτη ομάδα του τριφυλλιού επιλέγοντας οκτώ εξ αυτών, τέσσερις από την ομάδα των Νέων και τέσσερις από αυτή των Εφήβων.

Να τονίσουμε βέβαια ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στην ακαδημία οι οποίοι δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ότι θα μπορούσαν να ξεπεταχτούν πιο γρήγορα καθώς αυτό είναι γνώρισμα της ηλικίας τους και μέσα σε τέσσερις-πέντε μήνες τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. .

Από την Κ-20 του Παναθηναϊκού έχουμε ξεχωρίσει τους Πασχάλη Στάικο, Λάζαρο Λάμπρου, Τάσο Χατζηγιοβάννη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι τέσσερις των Νέων

Ο Στάικος είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1996 αγωνίζεται ως εξάρι και ως οκτάρι και στον Παναθηναϊκό περιμένουν πάρα πολλά από αυτόν και θεωρούν ότι αν δεν είχε ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας θα ήταν ήδη μέλος της πρώτης ομάδας.

Έρχονται και άλλοι παίκτες από την ακαδημία
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου του 1997 και μπορεί να παίξει τόσο στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως επιθετικός αν και η θέση του δεν είναι στραίκερ. Στην ομάδα των Κ-20 την φετινή σεζόν έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα ενώ στο τελευταίο ματς των πράσινων σημείωσε και το πρώτο του χατ τρικ. Όλοι μιλάνε για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και μένει να φανεί που θα φτάσει.

Έρχονται και άλλοι παίκτες από την ακαδημία
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης είναι γεννημένος στις 31 Μαίου 1997 και ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε πριν από δυο καλοκαίρια από μια ομάδα στην Μυτιλήνη και τον "έκλεψε" μέσα από τον Ολυμπιακό που επίσης τον ήθελε. Αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός επιθετικός και έχει αρκετά καλά στοιχεία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου 1997 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή κυρίως ως οκτάρι. Την φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί από κάποιους τραυματισμούς που τον έχουν πάει πίσω αλλά όλοι κάνουν λόγο για έναν παίκτη με πολλά καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Οι τέσσερις των Εφήβων

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1998 και αγωνίζεται ως δεκάρι. Είναι αριστεροπόδαρος και έχει πολύ καλή τεχνική και όλοι μιλάνε με πολύ καλά λόγια για το ταλέντο του. Την φετινή σεζόν είναι βασικός στα περισσότερα παιχνίδια των Εφήβων και έχει όλες τις προοπτικές αν συνεχίσει να δουλεύει να βρεθεί στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Θεόδωρος Μίγγος είναι γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1998 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και κυρίως ως εξάρι ή οκτάρι. Έχει πολύ καλή σωματοδομή και μυαλό που χρειάζεται για την θέση που αγωνίζεται για να μπορεί να βοηθάει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά την ομάδα του. Είναι από τους παίκτες που του αρέσει να ζητάει μπάλα και να βγάζει το παιχνίδι της ομάδας του από την άμυνα στην επίθεση.

Ο Χρήστος Κουντουριώτης είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1998 και αγωνίζεται και αυτός στην μεσαία γραμμή και όλοι έχουν να λένε πολλά καλά λόγια για τα στοιχεία που έχει και βγάζει στην διάρκεια των αγώνων. Από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε αυτή την ηλικία.

Ο Σωτήρης Πίσπας είναι γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1998 και παίζει ως σέντερ φορ. Είναι το πολυβόλο των εφήβων καθώς σκοράρει συνέχεια. Είναι ψηλός, τεχνίτης και γρήγορος και μπορεί να κάνει γκολ από το πουθενά. Η ακαδημία του τριφυλλιού έχει πολλά χρόνια να βγάλει ένα φορ αλλά αν ο Πίσπας συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ