ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται στην Αθήνα ο Άλτμαν

Έρχεται στην Αθήνα ο Άλτμαν

Ο 22χρονος Ισραηλινός στράικερ, Όμρι Άλτμαν, φτάνει με τον ατζέντη του προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. (VIDEO)

Οι εκκλήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για μεταγραφές, φαίνεται πως εισακούστηκαν... Μετά την άφιξη του Βίκτωρα Κλωναρίδη στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (29/1), φτάνει στην πρωτεύουσα τη Δευτέρα (30/1) άλλος ένας επιθετικός.

Ο 22χρονος Ισραηλινός, Όμρι Άλτμαν, θα έρθει συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ώστε να συμφωνήσουν και να συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό.

Ο Άλτμαν δεν είναι ελεύθερος, αφού έχει συμβόλαιο με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ. Όμως, στη σύμβαση προβλέπεται όρος που του επιτρέπει να διαπραγματευτεί με ομάδα εκτός Ισραήλ, χωρίς να καταβάλει buy out.

Υπάρχουν διαφορές που πρέπει να καλυφθούν στη διαπραγμάτευση της Δευτέρας, όμως δεν είναι μεγάλες και εκτιμάται πως θα επιτευχθεί συμφωνία. Άλλωστε, η έλευση του ποδοσφαιριστή και του μάνατζερ του στην Αθήνα δείχνουν ότι η υπόθεση έχει προχωρήσει πολύ.

Ο Άλτμαν θεωρεί πως μέσω του Παναθηναϊκού θα κάνει το παραπάνω στην καριέρα του, ενώ οι Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος εκτιμούν πως θα δώσει λύσεις άμεσα και θα αποτελέσει μία "επένδυση" για τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τον Άλτμαν σε δράση

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ