ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται ο Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα

Έρχεται ο Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα

Μετά τη νεότερη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου, η "Pan Asian" εμφανίζεται έτοιμη να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αλλαγή στάσης από την "Pan Asian Investments", μετά τη νεότερη δημόσια γραπτή δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου... Το ελβετικό επενδυτικό σχήμα αποφάσισε να επισπεύσει τις εξελίξεις για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο επικεφαλής του, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αναμένεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις εντός των επόμενων ημερών.

Η ρητή τοποθέτηση του Αλαφούζου ότι αναλαμβάνει " πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί", δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας και ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας υποδέχτηκε θετικά τη δέσμευση του εφοπλιστή.

Ο Πιεμπονγκσάντ θα έρθει μέχρι την Τετάρτη, αφού γνωρίζει ότι αν θέλει να προλάβει την παραμονή του Παναθηναϊκού στη Superleague, η μεταβίβαση των μετοχών πρέπει να κλείσει άμεσα. Άλλωστε, ανάλογη πίεση έχει ο Αλαφούζος για το ίδιο ζήτημα, μιας και ο χρόνος κυλά αντίστροφα.

Εξυπακούεται πως οι συνεργάτες των δύο πλευρών θα εξειδικεύσουν τα επιμέρους ζητήματα της αρχικής συμφωνίας, όμως το γενικό πλαίσιο έχει τεθεί. Μετά το... πολυτάραχο Σάββατο, μένει να αποδειχτεί εάν το deal θα ολοκληρωθεί ή θα παιχτούν και νέα επεισόδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ