ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται -3 και από τον Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Έρχεται -3 και από τον Εσιέν στον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Εκδικάστηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η καταγγελία του Εσιέν εις βάρος του Παναθηναϊκού για οφειλόμενες δόσεις και αναμένεται η απόφαση με τη νέα τιμωρία του τριφυλλιού και αφαίρεση βαθμών αν δεν πληρώσουν οι πράσινοι.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η εκδίκαση των καταγγελιών των Μάικλ Εσιέν και Μλάντεν Πέτριτς εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα η συζήτηση για την οφειλή στον Γκανέζο μέσο και η απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο μπορεί να επιφέρει και νέα αφαίρεση τριών βαθμών για τον Παναθηναϊκό.

Ας δούμε τι συνέβη αναλυτικά:

Στην περίπτωση του Μάικλ Εσιέν του οφείλονται 11.000 ευρώ από τη δόση Φεβρουαρίου και ολόκληρη η δόση Μαρτίου για την οποία έχει κάνει την καταγγελία. Μάλιστα στις 30 Απριλίου έληξε μια ακόμα δόση που δεν πληρώθηκε και για την οποία ο Γκανέζος αναμένεται να κάνει νέα καταγγελία.

Οπότε από τη στιγμή που συζητήθηκε η υπόθεση, τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει η απόφαση εις βάρος του Παναθηναϊκού και φυσικά να ενεργοποιηθεί το "-3". Οι πράσινοι θα πρέπει να πληρώσουν τον Γκανέζο ώστε να γλιτώσουν την αφαίρεση βαθμών και φυσικά τον υποβιβασμό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Εσιέν έχει κάνει καταγγελία μόνο για τις οφειλόμενες δόσεις και όχι για το σύνολο του ποσού, όπως ο Βέμερ. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να δίνει λιγότερα χρήματα και να έρχεται σε συμφωνία μαζί του.

Επίσης συνολικά με όλη αυτή τη διαδικασία ήδη στον διεθνή μέσο έχει δοθεί σχεδόν η μισή οφειλή αφού από τα 420.000 ευρώ που του είχαν επιδικαστεί έχει εισπράξει περίπου τις 200.000 ευρώ.

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣ

Επίσης την Τετάρτη το μεσημέρι συζητήθηκε και η καταγγελία του Μλάντεν Πέτριτς για τα 163.000 ευρώ που του οφείλονται για την εφορία. Κάτι το οποίο σημαίνει πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και απόφαση. Σε αντίθεση όμως με τον Εσιέν, στην περίπτωση του Κροάτη πρώην επιθετικού δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών. Όχι τουλάχιστον ακόμα, αφού ο Πέτριτς δεν έχει ζητήσει ενεργοποίηση ποινών.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΒΕΜΕΡ

Εν τω μεταξύ στο περιθώριο των δυο εκδικάσεων έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε τον Γενς Βέμερ ούτε στην διάρκεια της Τετάρτης. Ο δικηγόρος του Μλάντεν Πέτριτς είναι και ο εκπρόσωπος του Γερμανού αμυντικού και έλεγε πως ακόμα η οφειλή προς τον Βέμερ δεν έχει διευθετηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ