ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Έρχεται η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Η Adidas μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού. Επιστρέφουν οι ρίγες στην εμφάνιση ενώ παραμένει και φέτος ανάγλυφο το Τριφύλλι.

Την εμφάνιση που θα φορά το Τριφύλλι για την περίοδο 2013-14 θα μάθουν οι φίλαθλοι της ομάδας πολύ σύντομα.

Για την ακρίβεια την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης. Την είδηση έκανε γνωστή η "adidas" μέσα από την επίσημη σελίδα της στο "facebook" αλλά και στο "twitter".

Η ανάρτηση που έκανε η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών έχει την πιο πάνω φωτογραφία και αναφέρει: "Νέα ομάδα - νέα φανέλα, αλλά πάντα εμπνευσμένη από την Ιστορία του Παναθηναϊκού! Δες την Παρασκευή την αποκάλυψη των εμφανίσεων της ομάδας για τη σεζόν 2013-14!"

Στην φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού όπως αφήνεται να εννοηθεί και από την φωτογραφία της Adidas επιστρέφουν οι οριζόντιες ρίγες στη φανέλα οι οποίες είναι αρκετά φαρδιές.

Την ίδια ώρα το Τριφύλλι παραμένει ανάγλυφο στο μέρος της καρδιάς και ο γιακάς δεν διαφέρει πολύ από αυτόν της τωρινής εμφάνισης.

Σε ότι έχει να κάνει με την δεύτερη φανέλα αυτή σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να είναι μπλε με πράσινο ενώ η τρίτη φανέλα θα είναι λευκή με το Τριφύλλι σε αυτή να είναι πράσινο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ